Home » Andra Sun ”Runnin”, un nou single
Muzica

Andra Sun ”Runnin”, un nou single

Andra studiaza muzica de la 10 ani si de 4 ani este eleva scolii de canto Music City, sub indrumarea artistei Ava (Andreea Avarvari) si tot de atunci s-a alaturat si echipei SonusRecords, alaturi de care lucreaza in continuare la piese noi. Studiaza pian, iar in trecut a cantat la chitara si ukulele.

Andra, isi compune singura melodiile, astfel, muzica noului single “Runnin’” si inclusiv versurile, au fost compuse chiar de ea si orchestratia de Mihai Grecan, producatorul casei de discuri SonusRecords.

Pana in prezent are 5 piese proprii si a participat de-a lungul timpului la diferite concursuri, dar cel mai mult a adorat sa cante in concerte, fiind invitata sa cante in deschiderea a mai multor artisti precum Feli, Delia, Smiley. In 2022 a concertat la primul ei festival, numit Festivalul Insula, pentru care s-a pregatit intens, iar in cele din urma, rezultatele au fost neasteptat de frumoase.

“Runnin’” este despre amintiri si sentimente pe care doar o pustoaica de 20 ani le poate avea. Este despre indragosteala si distractie, 2 lucruri care se imbina atat de bine la varsta ei. Este despre asteptari, care din pacate sunt urmate de dezamagiri. Tot ce i se intampla, o maturizeaza si o face sa inteleaga ca aceste lucruri o fac sa se dezvolte. Nu e suparata pe nimeni, ba din contra, este recunoscatoare pentru tot ce i s-a intamplat si ce i se intampla. Ramane prietena cu toti, chiar si cu cei de nu i-au facut mereu bine.

Runnin’ este pentru a-i reaminti ca indiferent de ce i se intampla, mereu va fi castigata. Runnin’ este o piesa pentru ea, dar si pentru voi.” a declarat artista.