Muzica

Angelika Vasilev debuteaza cu melodia “Cheama-ma”

O noua lansare pe piata muzicala din Republica Moldova!
Angelika Vasilev este noua artista, parte a familiei muzicale #ELRaduProject, cea care debuteaza la sfarsit de toamna cu piesa “Cheama-ma”, o piesa de stare – asa o descrie interpretul si producatorul din Republica Moldova, EL Radu, cel care impreuna cu echipa sa muzicala a creat melodia respectiva.
Angelika este extrem de multumita de rezultat – “Aceasta piesa este primul pas spre un scop nascut inca din copilarie. Vor urma si alte surprize!”
Melodia de debut este insotita si de un videoclip foarte dragut, pentru a putea reda cu adevarat mesajul profund. Materialul video a fost realizat si regizat de catre Dan Mihai Lupescu, iar filmarile s-au desfasurat in zona municipiului Constanta.
Tanara artista este originara din Chisinau, dar momentan este stabilita cu familia, la Oslo, Norvegia, iar de curand a devenit si mamica.
Angelika Vasilev si-a facut studiile claselor primare la Liceul Muzical „Ciprian Porumbescu”, din Chisinau, ulterior – la Liceul Teoretic „Toader Bubuiog”, din comuna Bubuieci – tanara artista a studiat pianul, vioara, dar si ore de canto, fiind laureata a concursurilor nationale.