Muzica

ALTERNOSFERA lanseaza BONJOUR MADAME, primul single de pe viitorul album

BONJOUR MADAME este primul single de pe viitorul album al formatiei de rock si alternative Alternosfera. Piesa se va lansa vineri, 25 noiembrie 2022, prilej cu care trupa se va intalni cu fanii din Bucuresti pentru un concert de club, in Quantic.

Bonjour… nu este doar echivalentul pentru Buna ziua, nu este doar primul single din noul album Alternosfera, nu este doar piesa cu care veti incepe ultimul weekend din noiembrie… sau doar un Adio pe final de toamna…

Bonjour… este despre vindecare prin sinceritate!

Marcel Bostan, Alternosfera

Prestatia artistica, show-urile mereu explozive, energia debordanta si numarul extrem de mare de fani prezenti la concerte au facut ca Alternosfera sa devina un etalon pentru zona de rock si alternative de la noi din tara. De-a lungul timpului, trupa a sustinut sute de concerte in Romania si Republica Moldova, lansand pana in prezent 6 albume si un EP, printre cele mai cunoscute hituri numarandu-se Orasul 511, Wamintirile, Ploile nu vin, Flori de mai, Inchisoarea alba, Doua Eve, Muta, Haosoleum, Lucis, Epizodia, Fantanile.

Recent, Alternosfera a sustinut prima parte a turneului Theatroll | Corbul Troian – o serie de concerte in cele mai frumoase sali de spectacol din Romania si Republica Moldova.

Alternosfera inseamna: Marcel Bostan – voce, clape; Marin Nicoara – chitara; Sergiu Aladin – chitara; Dumitru Costin – bass; Nick Russu – tobe.

Biletele pentru evenimentul de lansare al noului single Alternosfera, BONJOUR MADAME, se pot achizitiona exclusiv prin reteaua iabilet.ro, dupa cum urmeaza:

– online, de pe platforma www.iabilet.ro:
https://www.iabilet.ro/bilete-alternosfera-lansare-single-bonjour-madame-79514

– in format fizic, din toate magazinele Flanco, IQ BOX, Magazinul Muzica, Hard Rock Cafe, Club Quantic si de la cele 1500 Statii de Plata SelfPay (vezi harta).

Pretul biletelor este 110 lei. La locatie biletele vor fi 130 lei (in limita locurilor disponibile).

𝐀𝐋𝐓𝐄𝐑𝐍𝐎𝐒𝐅𝐄𝐑𝐀
www.alternosfera.com
www.youtube.com/alternosferaofficial
http://instagram.com/alternosfera
www.facebook.com/alternosfera
https://music.apple.com/us/artist/alternosfera/1020614844

QUANTIC:
Soseaua Grozavesti 82, Bucuresti 060752

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2022/11/foto-Alternosfera.-web-scaled.jpg

Adauga comentariu

Faceți clic aici pentru a posta un comentariu