Muzica

AVA a lansat o varianta contemporana a melodiei ,,Marioara de la Gorj”

Pe 15 august, cu ocazia sarbatorii de Sfanta Marie Mare, AVA a oferit cel mai frumos cadou tuturor sarbatoritilor, o reinterpretare originala a vestitei sarbe gorjenesti – ,,Marioara de la Gorj”.
Cunoscuta si sub denumirea de ,,Lung ii drumul Gorjului”, ,,Marioara de la Gorj” este prima piesa din trilogia pe care o pregateste AVA si a fost popularizata in anul 1937 de Maria Lataretu, cea mai stralucita cantareata a Gorjului.
<< “Marioara de la Gorj” este o piesa din folclor pe care o indragesc de mic copil si mi-am dorit sa o reinterpretez in stilul meu. Piesa face parte dintr-o trilogie, urmeaza sa mai lansez inca doua piese si abia astept sa le impartasesc cu voi.>> a declarat AVA despre noua piesa.
Viguroasa si totodata vesela, aceasta sarba cunoscuta publicului larg in varianta Mariei Tanase, ne canta despre dor si dragoste.
Re-interpretata de AVA si produsa pentru Sonus Records de Tornado Twist, mix&masterul fiind realizat la Sonus Records, noua piesa are un sound fresh, este actuala si numai buna de ascultat in masina, la un festival sau la o petrecere.
Asculta piesa si da-ne un feedback!