Muzica

Dany D lanseaza „No me mates”, a doua parte a trilogiei Besos

“No me mates” continua povestea pe care romanul a inceput-o in “Besos Criminales”, prima transa a trilogiei.  Actiunea are loc intre Romania si Mexic, intrucat Dany D isi cauta iubita dupa ce aceasta a disparut fara sa spuna un cuvant. In clip, cantaretul joaca rolul unui gangster roman care locuieste in Bucuresti si angajeaza un detectiv privat pentru a-si cauta iubita, pe care o localizeaa in cele din urma in Puerto Vallarta, Mexic.

Scenariul si directia videoclipului erau in sarcina lui Dany D, precum si a muzicii si a versurilor single-ului. Productia muzicala are colaborarea lui Orlando di Pietro, nominalizat la Grammy-ul latin.

“No me mates” este o poveste de dragoste care cu siguranta va provoca suspine in urmasii lui Dany D.

Dany D este originar din Transilvania, Romania. Cantaret, compozitor si actor. In 2009 a absolvit Universitatea Nationala de Teatru si Cinema „UNATC ILE Caragiale”. In 2006 a jucat rolul lui Isus in musicalul „Iisus Hristos Superstar” si in 2010 a jucat rolul lui Che in musicalul „Evita”. Intre 2010 si 2015 a regizat spectacolul de teatru „La Cantante Calva” de Eugen Ionesco in limbile romana si franceza si a jucat si rolul domnului Martin. In 2015, a facut o aparitie in filmul „Ne vedem in curand” alaturi de Liam McIntyre, vedeta serialului HBO „Spartacus”. In 2016, a fost concurenta la „X Factor Romania”. In 2019, a jucat in filmul romanesc „Queen Marry” in regia lui Alexis Sweet Cahill. In Mexic, el a lansat „Trilogia de los Besos”, al carui prim episod / single este intitulat „Criminal Kisses”. In 2021 a lansat single-ul „Mango Petacón”.