Muzica

AVA lanseaza ,,Unde esti”. Un single de iubire pe care artista il dedica unei persoane dragi din viata ei

Dupa succesul cu piesa ,,Emotii” la care a colaborat alaturi de Connect-R, AVA revine cu un single special, care ne vorbeste despre dor si iubire.
Noul single are un sound melancolic si este despre iubirea sincera pentru care simti ca trebuie sa lupti. Este despre sufletul pereche fara de care nu iti poti imagina viata si alaturi de care te vezi alaturi in orice moment.
Clipul piesei „Unde esti” o are ca personaj principal pe AVA, care este in cautarea persoanei iubite, pe care in final o gaseste. Locatia clipului este una de poveste, fiind in armonie cu look-ul artistei si cu casa in care traieste povestea de dragoste.
“Unde esti” este o piesa pe care abia asteptam sa o lansez. Descrie o etapa a vietii mele si imi doresc ca mesajul piesei sa ajunga la cat mai multi oameni. La un moment dat, fiecare dintre noi isi gaseste sufletul pereche si am vrut sa redau acest moment frumos prin versuri si muzica” – a declarat AVA despre noua sa piesa.
.Versurile noului single au fost scrise de Dorian Micu, muzica a fost realizata de Andreea Avarvari (AVA), Diana Moraru, Andrei Mihai si Dorian Micu, iar orchestratia si mix&masterul de Andrei Mihai.
AVA este artista care s-a remarcat prin participarea la Vocea Romaniei si care pana sa se dedice carierei sale a colaborat cu cei mai importanti artisti din Romania ca backing vocals. In prezent, AVA este cea care, alaturi de Mihai Grecan, a pus bazele casei de discuri Sonus Records si a scolii de canto Music City.