Muzica

AVA ne arata o noua latura de-a sa in noul single fresh – „Damelo”

Total diferita fata de cum si-a obisnuit publicul pana acum, AVA lanseaza „Damelo”, o piesa care vorbeste despre modul in care unii dintre barbati aleg sa abordeze femeile in cluburi.

Desi pana acum AVA a lansat piese de dragoste care au ajuns la sufletele oamenilor, piese motivationale, dar si melodii inspirate din propriile trairi, acum artista ne arata o noua latura de-a sa, una mai senzuala si mai vulnerabila.

De-a lungul timpului, vocea sa remarcabila, transpusa prin melodiile traditionale in varianta pop, remake-uri autentice cu note fresh de dance si deep-house, au facut-o pe AVA sa ajunga rapid la public.

Insa, de aceasta data, noul single fresh – „Damelo” vine cu o versiune mai indrazneata, versurile fiind si ele pe masura.

AVA ne spune ca daca stii cum sa o faci, este pe atat de usor…dar totul sta in felul cum te porti si in atitudine.

„ Esto es amor aqui so 

Dameló, dameló, dameló, dameló 

Esto es amor aqui …”

„Va aduc stare de party, dans si vara cu piesa asta! De cand asteptam…”, a declarat AVA. 

Versurile melodiei sunt o combinatie de engleza cu spaniola si au fost scrise de Dorian Micu. De muzica s-au ocupat Dorian Micu si Andreea Avarvari (AVA), productia a fost asigurata de Mihai Grecan si Dumitrescu Alexandru (Acxel), iar mix-masterul de Dumitrescu Alexandru (Acxel).

„Damelo” este acea piesa de vara, fresh, pe care o asculti in club si care reprezinta inceputul frumos al unei posibile relatii, presarata la inceput cu tatonare, suspans si atractie sexuala deopotriva, chimia fiind prezenta pe tot parcursul single-ului.

In perioada urmatoare, AVA vrea sa dezvolte multe proiecte inedite in cadrul Casei de Productie – Sonus Records, pe care o are alaturi de Mihai Grecan, dar si la fabrica de talente, la Music City.

Tot in scurt timp, urmeaza sa lanseze si videoclipul single-ului Damelo, care cu siguranta va fi unul fierbinte si va tine cu sufletul la gura pe toata lumea.

Noul single al AVEI este chiar aici