Home » AVA & Pepe au cantat impreuna intr-un concert online de exceptie
Muzica

AVA & Pepe au cantat impreuna intr-un concert online de exceptie

AVA este artista cu o voce remarcabila, puternica si pe care cu siguranta nu ai cum sa o uiti daca o vei asculta. Ea s-a remarcat inca de la varsta de 14 ani, atunci cand a devenit vocea principala a unui grup muzical.
Au urmat colaborari cu cei mai mari cantareti din Romania, printre care – Smiley, Andra, Loredana, Delia, Antonia, Feli, Damian Draghici, Connect-R, Puya, El Nino, dar si multi altii. De asemenea, a dublat vocea personajelor principale din Viva High School Musical Argentina si Viva High School Musical Mexico.
Invitata in cadrul concertului online, organizat de Pepe, AVA a facut show de zile mari. Artista a cantat de la piesele proprii – „Emotii”, „Unde esti”, „Fluturi in stomac”, pana la muzica populara, manele adaptate in versiune pop, piese de mare renume, precum „I have nothing”, „Je t`aime”.
„Doamne, ce frumos canti”, „O voce nemaipomenita”, „AVA, ne-ai emotionat pana la lacrimi”, „Superb, mi s-a zbarlit parut…” – au scris internautii la interpretarile artistei.
De asemenea, AVA si Pepe, au cantat chiar si o melodie impreuna, „Ziua in care tu m-ai sarutat”, iar publicul a fost in extaz.
AVA a emotionat publicul pana la lacrimi cu piesa „Ingerii nu plang” de la regretata Laura Stoica. Daca nici tu nu ai auzit acest cantec pana acum, cu siguranta interpretarea AVEI te va face sa plangi.
Iar la final, cantareata a terminat tot intr-o maniera emotionata – cu piesa „Je t`aime”.
AVA este dovada vie a perseverentei, a muncii asidue si a faptului ca daca iti doresti, orice se poate.
Anul acesta, artista promite sa arate o alta latura de-a sa si proiecte care mai de care mai inedite. Noile single-uri sunt pregatite sa iasa si ele la suprafata si noi abia asteptam.
Pana atunci AVA, urmeaza sa se distreze la petrecerea pe care o avea cu ocazia zilei de nastere, pe 24 februarie.

Concertul integral AVA & Pepe il gasiti aici: