Home » Tanya Tudor lanseaza „Atunci cand esti Aproape” – Episodul 2 din cadrul “Telenovelei Muzicale”
Muzica

Tanya Tudor lanseaza „Atunci cand esti Aproape” – Episodul 2 din cadrul “Telenovelei Muzicale”

Este o traditie ca o buna parte dintre artisti sa lanseze chiar de 14 Februarie, de “Valentine’s Day” creatii muzicale noi.


Interpreta din Republica Moldova, Tanya Tudor (Tatiana Rotaru) lanseaza cel de-al Doilea Episod din cadrul „Telenovelei Muzicale” si anume, piesa & videoclipul „Atunci cand esti Aproape”, in Luna Dragostei!


O fire romantica, Tanya Tudor, cea care este medic cardiolog de meserie, a demonstrat ca medicina si muzica au o simbioza perfecta!
Noua piesa este produsa de catre interpretul si producatorul din Republica Moldova, EL Radu si echipa sa muzicala din Spania, artista fiind foarte fericita de aceasta colaborare bilaterala.
Din spusele lui EL Radu, acesta afirma ca “Tanya Tudor este un exemplu pentru fiecare om, atunci cand stai la dubii daca vrei sa iesi din zona ta de confort sau ba. Tanya a demonstrat ca este o luptatoare, or ea nu doar ca salveaza vieti la propriu, ci si trateaza prin muzica sufletele oamenilor. Sunt extrem de multumit ca este o fire perfectionista! Este un avantaj al ei!”
Filmarile videoclipului au fost realizate in zona litoralului Marii Negre, in Mamaia, regizat de catre Dan Mihai Lupescu – “In cadrul acestui videoclip Dragostea se impleteste armonios cu Suspansul. Aceasta poveste o prezinta pe Tanya intr-un cadru de vacanta, in linistea dinaintea furtunii…”
Atat piesa cat si videoclipul vor fi lansate in Republica Moldova, dar si Romania, in cadrul emisiunilor TV si Radio.