Home » Dima Tui, un tanar actor din Republica Moldova, vine maine 22.01.2021 la Matinalul Art FM
Evenimente

Dima Tui, un tanar actor din Republica Moldova, vine maine 22.01.2021 la Matinalul Art FM

In matinalul de maine 22.01.2021, de la Art FM, va fi prezent un tanar actor din Republica Moldova, Dima Tui. Acesta ne-a oferit o scurta prezentare a lui, pentru a ne mai diminua din curiozitate si pentru a face un mic intro matinalului de maine de la Art FM.

“Ma numesc Dima Tui, sunt un tanar de 24 de ani. Am venit din Republica Moldova la Bucuresti ca sa fac facultate si chiar asta am facut. Vara aceasta mi-am dat licenta in actorie, la Universitatea de Arta Teatrala si Cinematografica ”I. Luca Caragiale” din Bucuresti, pe rolul lui Alfred Doolittle din piesa irlandeza Pygmalion, de George Bernard Shaw. Am jucat spectacolul in zece orase din Romania, am avut turneu.
In timpul facultatii am jucat in diverse spectacole, diverse roluri (Chiriac din piesa O noapte furtunoasa de I. Luca Caragiale, Romeo din Romeo si Julieta de W. Shakespeare, Rolul amantului devotat din piesa Ne iubim dar nu-i de ajuns dar si alte roluri.)
Tot in aceasta vara am fost angajat la teatrul arte de’ll anima intr-o trupa noua de improvizatie comica, numita IMPROFIX (am avut spectacole la Teatrul de vara, teatrul Rosu, Gradina TVR, Teatrul Notara, Gradina cu Filme, dar si spectacole pe litoral.)
Sunt si la master anul I, la scriere dramatica, tot la UNATC.
Inainte de-a veni in Romania, am terminat Colegiul Pedagogic ”Alexei Mateevici” din Chisinau.
La 18 ani am scris si am publicat prima mea carte cu poezii intitulata ”Aripi pentru suflet.”
Cochetez cu poezia. Pe instagram, dar si pe alte retele de socializare lucrez la un proiect de poezie comica numit #DimaCelCuRima, am deja peste 15 mii de urmaritori activi.
Scriu scenarii. Lucrez ca si actor. Am inceput cu o casa de productie de la Chisinau un mini-serial ”Smecherii” am filmat deja 3 serii. Acum lucrez la scenariu pentru urmatoarea serie.
Cant la acordeon/fluier.
Vorbesc fluent limba rusa
Sunt un nebun de fapt imi place sa fiu nebun. Cred ca am si umor, viata fara glume consider ca e ca branza fara sare.
Sunt deschis, ador oamenii, empatizez si vorbesc cu ei.
Actoria m-a invatat sa empatizez cu oamenii sa ma pun in situatia lor.”

Dima Tui ne-a mai marturisit ceva foarte important pentru noi – “Visez de la 15 ani sa ajung la radio!! “.

Il asteptam cu drag in studioul Art FM si voi nu ratati sa vedeti intreaga poveste la Matinalul de la Art FM de maine – 22.01.2021