Home » „Castigam bani, eram faimosi, le aveam pe toate, iar eu eram cel mai nefericit om de pe Pamant” – Adi Despot, la Garantat 100%
Comunicate

„Castigam bani, eram faimosi, le aveam pe toate, iar eu eram cel mai nefericit om de pe Pamant” – Adi Despot, la Garantat 100%

Liderul grupului Vita de Vie, Adi Despot, revine dupa mult timp la TVR, „pentru o seara a onestitatii, a autenticitatii si a deschiderii”. „Garantat 100%” cu Catalin Stefanescu si Adi Despot este la TVR 1 duminica, 6 iunie, de la ora 23:00.

Duminica, pe 6 iunie, de la ora 23:00, Adi Despot, liderul grupului Vita de Vie, este invitatul emisiunii „Garantat 100%”, la TVR 1. Adi Despot revine dupa mult timp la TVR, unde a debutat in cadrul programului „Scoala Vedetelor”, primul talent-show realizat vreodata la o televiziune din Romania.

Invitatul lui Catalin Stefanescu povesteste pe larg despre acea din perioada de cautari din viata sa, neuitand sa mentioneze: „Castigam bani, eram faimosi, le aveam pe toate, iar eu eram cel mai nefericit om de pe Pamant.”

Dialogul lui Catalin cu Adi Despot va fi si despre amintirea cutremuratoare a noptii de la Clubul „Colectiv”, care a lasat in urma zeci de victime, ca si despre felul in care societatea romaneasca intelege sa raspunda azi la aceasta tragedie.

Dar editia „Garantat 100%” este si despre ce inseamna sa crezi cu adevarat in ceea ce faci.

„De la conditia pe care un artist o are in tara noastra pana la prezentarea si descrierea pe rand a fiecarui coleg de trupa. De la ambitia de a face lucruri de valoare si de a le raporta, de la bun inceput, la cele mai inalte exigente, pana la felul de a percepe lumea in care traieste, Adrian Despot le ofera tuturor celor care vor urmari aceasta editie a emisiunii Garantat 100% o seara a onestitatii, a autenticitatii si a deschiderii, intr-un dialog care pune in valoare un artist roman dotat in mod real cu puterea de a inspira”, spune Catalin Stefanescu, moderatorul si realizatorul Garantat 100%.