Home » Cea mai moderna clinica ORL „Clinica ORL Dr. Daniela Ionescu” s-a deschis la Brasov
Evenimente

Cea mai moderna clinica ORL „Clinica ORL Dr. Daniela Ionescu” s-a deschis la Brasov

Clinica ORL Dr. Daniela Ionescu, renumita pentru programele si protocoalele unice de tratament s-a deschis pe 18 aprilie, la Brasov, avand misiunea de a rezolva problemele ORL ale tuturor oamenilor care se confrunta cu astfel de situatii.

De-a lungul timpului, Daniela Ionescu, medic primar ORL cu o experienta de peste 25 de ani, s-a facut remarcata prin profesionalism si inovatie, fiind singurul medic de specialitate de la noi, care a ajuns viral pe Tik-Tok si pe alte platforme social media, pentru contentul specific si videoclipurile explicative pe intelesul tuturor persoanelor care se confrunta cu probleme de nas infundat, sforait, dependenta de picaturi de nas, rinite, otite sau altele.

https://www.tiktok.com/@clinicadrdanielaionescu/video/7293918044798094624 

Clinica ORL Dr. Daniela Ionescu a luat nastere in 2021, la Bucuresti si si-a facut un renume pe piata din Romania, dar si in afara granitelor prin programul inovator „Ziua Nasului Desfundat. Respira Liber in 15 minute”.

Prin infiintarea propriei clinici ORL, dr. Daniela Ionescu si-a stabilit un obiectiv foarte clar in ceea ce priveste tratarea pacientilor, avand o abordare unica si concepte inovatoare, precum: „Pacient, nu client; Diagnostic corect din prima; Redam sanatatea repede; Atitudinea uimeste si cucereste”.

De la lansarea primei clinici ORL Dr. Daniela Ionescu si pana prezent, doamna doctor a reusit sa ajute peste 3.000 de pacienti, carora le-a redat cu SUCCES libertatea de a respira corect pe nas, peste 500 de pacienti carora le-a ameliorat sforaitul si peste 10.000 de diagnostice corecte din prima.

Deschiderea clinicii ORL Dr. Daniela Ionescu de la Brasov a fost un real succes. Clinica este dotata cu aparatura moderna si inovatoare, care sa rezolve probleme ORL ale oamenilor de pretutindeni, venind in ajutorul celor care locuiesc mai aproape de centrul tarii si nu numai.

„Avem niste programe unice, precum protocoalele ne-medicale – „Atitudinea uimeste si cucereste, Protocolul de bun venit al pacientului, Telefonul de a doua zi”, dar si medicale. Facem training pentru angajatii nostri, pentru aceste protocoale . Tot aici, la Brasov, avem campania „luna de miere ORL”, in cadrul careia facem consultatii si investigatii cu toata aparatura performanta pe care ati vazut-o si pe care nu o gasiti nici in spitalele mari private. O astfel de aparatura nu se gaseste intr-un cabinet de consultatii, asa cum se intampla in clinica noastra, ci doar in sala de operatii”, a declarat Dr. Daniela Ionescu la deschiderea clinicii sale ORL din Brasov.

De la lansarea celei mai moderne clinici ORL, nu au lipsit nici vedetele, Dana Savuica, Roxana Ciuhulescu, Alexandra Ungureanu si Cristina Cioran, care s-au aratat de-a dreptul fascinate de profesionalismul si inovatia pe care doamna doctor Daniela Ionescu a implementat-o in cadrul clinicii sale ORL, standardele fiind exact ca cele din strainatate.

Tot la deschiderea clinicii ORL din Brasov, s-a lansat si AiORL, prima si singura aplicatie mobila ORL, care va ajuta pacientii sa primeasca un diagnostic, recomandari de investigatii si de tratament, indiferent de locul in care se afla. Pacientul isi va introduce simptomele pe care le are, iar pe baza acestora se va stabili un diagnostic corect.

https://www.instagram.com/p/C6GSKR4PKZe/

Asadar, Clinica ORL Dr. Daniela Ionescu inseamna o echipa de chirurgi specializati pe interventii ORL minim invazive, infrastructura de top, echipamente medicale avansate si confort pentru pacienti.

Pe viitor, doamna doctor Daniela Ionescu are ca scop extinderea la nivel national prin deschiderea de clinici proprii, dar si partenere in orase precum: Constanta, Arad si altele, precum si francizarea Clinicii ORL Dr. Daniela Ionescu, cu alte cuvinte pionierat in domeniul medical din Romania.

Clinica ORL din Brasov o gasiti la adresa: Strada Aurel Vlaicu 61, iar pe cea din Bucuresti, pe Bulevardul Dacia 19.