Comunicate

Copiii talentati se intrec la „Vedeta familiei”, noul concurs muzical de la TVR 1

Matilda Pascal Cojocarita, Elena Gheorghe si Radu Stefan Banica analizeaza prestatia micilor artisti, introdusi in scena de Florina Constantinescu si Laurentiu Niculescu. Din 3 decembrie, sambata, de la 10.00, la TVR 1.

Sunt talentati, energici si stiu exact ce isi doresc. Au o atitudine de invingatori si vin cu pasi repezi din urma, amenintand cu detronarea din topurile muzicale a starurilor in voga. Fiecare dintre ei este, deocamdata, „Vedeta familiei”, dar in curand ei vor fi cunoscuti de o tara intreaga! Pentru ca, din 3 decembire, la TVR 1 incepe emisiunea care le este dedicata, un talent-show in care protagonisti sunt copii intre 5 si 11 ani care vin sa arate ca talentul se mosteneste. Ii vom cunoaste, pe rand, in fiecare sambata dimineata, de la ora 10.00, la „Vedeta familiei”, unde vor fi introdusi in scena de Florina Constantinescu si Laurentiu Niculescu.

In fiecare editie, timp de o ora si jumatate, trei concurenti participa la trei probe complexe, in care trebuie sa impresioneze prin vocea lor: o proba care ii ajuta pe cei mici sa se acomodeze mai usor cu atmosfera concursului, ce presupune interpretarea unei piese alaturi de un membru al familiei, o proba in care tinerii artisti sunt pe cont propriu pe scena emisiunii, cantand o melodie la alegere, respectiv o proba ce ii provoaca sa ne arate ca pot face fata cu succes si unei melodii care ii scoate din zona de confort.

De la masa juriului, Matilda Pascal Cojocarita, Elena Gheorghe si Radu Stefan Banica analizeaza prestatiile concurentilor, dar ii si ajuta cu sfaturi folositoare pentru cariera pe care isi doresc s-o imbratiseze. Iar in culise, „carcotasii” emisiunii – doua fetite si doi baietei – gasesc (sau nu) cusururi momentelor de pe scena. Ii insoteste frumoasa Mia (Maria Sorescu), asistenta prezentatorilor competitiei.

„Vedeta familiei”  este unul dintre cele mai frumoase proiecte pe care le-am avut in TVR. Este acel gen de emisiune care te tine in fata televizorului. O emisiune in care descoperim copii talentati, cu familii iubitoare, care ii sustin (la propriu chiar, la prima proba), o emisiune care te emotioneaza prin gingasia si puritatea micilor concurenti, care ne arata ca, desi au varste fragede, sunt ambitiosi, curajosi si pot aborda orice gen muzical. Momentele lor arata ca mici spectacole, concerte ale unor viitoare superstaruri. Decorul este plin de viata, juriul este minunat, iar concurentii sunt deliciosi. Mi-am dorit de foarte mult timp sa prezint o astfel de emisiune, asa ca pot spune ca mi s-a indeplinit un vis”, ne spune Florina Constantinescu, cea care ne aduce vestile despre starea vremii la rubrica Meteo ce urmeaza „Telejurnalului” TVR 1.

La randul sau, Laurentiu Niculescu, cunoscut publicului de la „Scoala vedetelor”, dar si ca „Lulu”, liderul trupei The
Colours, marturiseste ca a primit cu bucurie propunerea echipei „Vedeta familiei”, o premiera si in cariera sa: „Pentru prima data, dupa ce am semnat productia muzicala pentru emisiuni de succes ca Surprize-Surprize, X Factor, Te cunosc de undeva, Next Star etc., am rolul de moderator, impreuna cu vedeta TVR Florina Constantinescu. Ma bucur sa ma intorc in Televiziunea Romana, locul unde am debutat, cu aproape 30 de ani in urma, la Scoala Vedetelor. Consider ca lucrurile sunt ciclice: am simtit mereu nevoia sa dau ceva inapoi televiziunii de la care am pornit, iar ocazia a venit acum, dupa ce am acumulat experienta in mai toate televiziunile de la noi. Sper ca atitudinea mea pozitiva si energia buna sa fie un plus la “Vedeta familiei.”

Cum se vor descurca micile _vedete ale familiei _si cine va pleca acasa cu trofeul primei editii vedem sambata, 3 decembrie, la ora 10.00, la TVR 1.