Home » Cristi Tabara si Charlie Ottley, ucenicii doamnei Marioara la pregatirea mesei de Pasti (TVR 1, Exclusiv in Romania, 2 mai, ora 16:00)
Comunicate

Cristi Tabara si Charlie Ottley, ucenicii doamnei Marioara la pregatirea mesei de Pasti (TVR 1, Exclusiv in Romania, 2 mai, ora 16:00)

Cristi Tabara si Charlie Ottley, ucenicii doamnei Marioara la pregatirea mesei de Pasti

Cu o editie speciala, de Pasti, a emisiunii „Exclusiv in Romania” ne intampina si Cristi Tabara, la TVR 1. Pe 2 mai, de la ora 16:00, printre troienele inceputului de primavara, ajungem la Sirnea, pentru a descoperi peisaje care iti taie rasuflarea si vechi carari care, odinioara, legau casele pline de viata.

Anul acesta, in mod cu totul neconventional, vrand – nevrand, pregatim Pastele intr-o atmosfera de… Craciun… Echipa emisiunii „Exclusiv in Romania” ajunge la Sirnea, printre troienele inceputului de primavara. Isi croieste drum cu greu pana la casa restaurata de Charlie Ottley, realizatorul britanic de film care isi dedica timpul salvarii patrimoniului romanesc si mediatizarii frumusetilor Romaniei.

Autorul seriilor “Wild Carpathia” si “Flavours of Romania” si-a petrecut ultimele luni transformand o casa batraneasca de la poalele Pietrei Craiului in propriul sau camin, cald, primitor si, nu in ultimul rand, dotat cu tot confortul propriu unei locuinte de secolul XXI. Asa incat, Cristi Tabara se incumeta sa ajunga, in sania trasa de cal, pana in valea pitoreasca unde se gaseste noua locuinta a lui Charlie. Ocazie cu care, vom afla povestea uluitoarei transformari, dar si multe istorii din viata de zi cu zi pe care o duce Charlie printre satenii care l-au adoptat intru totul.

Cat timp Charlie ii dezvaluie lui Cristi Tabara secretele noii sale vieti, restul echipei „Exclusiv in Romania” urca pe dealuri mai putin umblate, pentru a descoperi, calare si la pas, Sirnea tainica: vechi carari ce legau casele, odinioara pline de viata si peisaje care iti taie rasuflarea.

Drumetia se termina chiar la timp pentru a-i surprinde pe Charlie si Cristi in ipostaza de ucenici ai doamnei Marioara, la pregatirea mesei de Pasti. O masa la care se reuneste intreaga echipa pentru a spune “Hristos a inviat!”.