Comunicate

Cum si-a schimbat destinul Cristian Gretcu, de la „Divertis”, in noul sezon „Destine ca-n filme”

Pasiunea pentru vinuri l-a determinat sa faca o interesanta schimbare de destin in momentul in care si-a dat seama ca nu mai poate trai din Divertis(ment) si a devenit somelier. Care ar fi fost destinul cunoscutului umorist Cristian Gretcu daca nu ar fi fost „Divertis”? Iuliana Marciuc l-a aflat si este gata sa il dezvaluie in aceasta seara, de la ora 21:00, la „Destine ca-n filme”.

La aniversarea a sapte ani, „Destine ca-n filme” debuteaza marti, 23 martie, de la ora 21.00, cu un nou sezon desfasurat sub genericul „Mana care uneste destine”. Este un moment in care, oamenii care au trait, cu voie sau fara voie, experiente de viata incredibile se ajuta acum intre ei si, la randul lor, ofera un sprijin celor care trec prin greutati.
„Dupa 7 ani de Destine ca-n filme s-a creat o adevarata comunitate de eroi, care acum mai mult ca oricand se aduna, sunt apropiati, se ajuta. Mana care uneste destine sunt ei, eroii care se ajuta intre ei. De exemplu, pictorita Bogdana Daradici, pe care am cunoscut-o in sezonul trecut, ne-a semnalat povestea unui om al strazii pe care ea il sprijina. Povestea lui Taica Lazar, un om implicat in actiuni umanitare, ati auzit-o la Destine. Acum el ajuta o mamica de doar 16 ani, un copil cu un copil lovit de soarta si cu o boala crunta, cancerul”, spune Iuliana Marciuc, gazda „Destine ca-n filme”.
Pentru telespectatorii TVR 2 surprizele nu se opresc aici. In prima editie o vom cunoaste pe Clara Alexandrescu, un medic roman stabilit la Monaco, unul dintre cei mai buni ecografisti cardiaci din lume. Cu tot succesul, medicul a ales sa se reintoarca in tara iar acum este „doctor intre 2 lumi” si povesteste despre inceputurile in cariera, sacrificiile facute in familie si relatia speciala cu pacientii ei.
Cu emotie, in noul sezon „Destine ca-n filme” ne vom aminti de Florian Pittis, intr-o editie speciala realizata cu ajutorul arhivei magistrale lasata de regretatul actor. Destinul sau va fi creionat prin interviuri si declaratii inedite din Arhiva TVR, dar si prin amintirile prietenilor care l-au cunoscut si apreciat, oameni alaturi de care a lucrat atat in teatru, cat si la radio sau in televiziune. Vom avea si editii aniversare, dedicate actorilor Teatrului „Constantin Tanase”, Vasile Muraru si Valentina Fatu, dar si interpretului Gabriel Cotabita.