Home » Diana Malancea lanseaza “Candva”
Muzica

Diana Malancea lanseaza “Candva”

Primavara si-a intrat pe deplin in drepturi, iar timpul frumos inspira artistii sa scoata in public acele creatii muzicale si video la care au lucrat intens.
Interpreta din Republica Moldova, Diana Malancea, stabilita de ani buni la Londra, activand in domeniul IT, ulterior avand o cariera tocmai in Mauritius, a lansat cea mai noua piesa, “Candva”, melodie insotita si de un videoclip foarte dragut.
Single-ul este compus de catre interpretul si producatorul EL Radu si echipa sa din Spania, cel care afirma ca Diana, fiind o fire foarte romantica, a adus un suflu potrivit acestei piese, or atunci cand a aparut demo-ul acesteia, a simtit din start cine va interpreta melodia respectiva.
Videoclipul a fost filmat in zona municipiului Constanta, regizat de catre Dan Mihai Lupescu. Din spusele lui – “Povestea artistei noastre este una profunda si plina de iubire. Este vorba de o poveste pasionala din trecut, presarata cu trairi interioare si amintiri. Videoclipul prezinta calatoria spirituala a Dianei, de la singuratate in cuplu – la liniste sufleteasca si puterea de a trece peste un impas.”

Piesa si videoclipul au fost lansate pe canalul de YouTube al artistei, ulterior, noua lansare muzicala va avea loc la emisiuni TV atat in Romania, cat si Republica Moldova.
Succes, Diana!