Muzica

Dj Lucian & Geo lanseaza impreuna cu Next Route “Someday”- o melodie de dragoste care te va cuceri

Dj Lucian (Lucian Mitrache) & Geo (Naita George) revin in forta si lanseaza impreuna cu Next Route (Beznea Teodor Dorinel), o melodie de dragoste care te va cuceri de la prima ascultare, care se numeste “Someday”. Lansata impreuna cu labelul Norvis Music, noua piesa are un sound contemporan si o emotie autentica,transmite un vibe pozitiv, este pansament pentru suflet si minte, iar prin intermediul ei, cei trei artisti ne indeamna sa ne lasam purtati de ceea ce simtim, pentru ca iubirea nu este un ideal, ci un sentiment de care ar trebui sa ne bucuram cu totii.
“Someday” va avea lansarea oficiala la radio in tari precum Spania, Portugalia, Italia, Grecia, Bulgaria si Serbia, fiind cunoscut faptul ca cei doi artisti si producatori romani sunt foarte apreciati de dj-ii si producatorii din afara, unde piesele lor se bucura de un feedback pozitiv. Dupa ce au lansat luna trecuta remixul oficial al piesei Faydee & Avneesha-AAJA, produs impreuna cu Sean Norvis si care se bucura deja de un mare succes in India, Vietnam si la Dubai,Dj Lucian & Geo vor participa in luna August, la cel mai tare festival EDM, organizat de un radio international, alaturi de celebrii Martin Garrix, legenda muzicii trance, Paul Van Dyk, Timmy Trumpet,BEAUZ sau Robin Schulz. Dj Lucian & Geo pregatesc piese si remixuri noi, dar si colaborari de exceptie in premiera pentru Romania.
Next Route (Beznea Teodor Dorinel) este un tanar increzator si talentat din Sascut, judetul Bacau, cu o experienta de peste 5 ani in muzica care e gata sa cucereasca piata muzicala din Romania, dar si cea internationala. Acesta a produs si a lansat multe piese care se bucura de aprecierea iubitorilor de muzica si este celebru deja pe retelele de socializare, melodiile lui au generat peste 20.8 milioane de vizualizari in total pe YouTube, TikTok si din Reels pe Instagram si Facebook.Piesele lui sunt folosite si de catre nationala de fotbal a Indiei, in clipurile lor de prezentare de pe retelele de socializare.Pentru viitor, Next Route pregateste multe piese surpriza.