Home » The Hen House, noul album compus, interpretat si produs de Maela Raoult este disponibil pe toate platformele digitale
Muzica

The Hen House, noul album compus, interpretat si produs de Maela Raoult este disponibil pe toate platformele digitale

Noul album de Maela Raoult este disponibil pe toate platformele digitale. Artista, originara din Bretania, ne duce intr-o calatorie captivanta si ne face sa visam cu aceste culori orchestrale unice, infuzate si conduse de o expresie plina de libertate.
Les Valets de Valérie ofera o atmosfera minunata si creativa, suava, fantezista si lenesa, insotita de un ritm neintrerupt si salbatic; o melodie clarvazatoare si perspicace, insotita de coarde subtile, condus de un ritm obsesiv si cu mandrie dansant in visul Lisa. The Hen House ofera o demonstratie de libertate cu o lunga improvizatie incadrata vesnic de percutii si clopote picante si muscatoare. In Nick & Raff, percutiile obsesive sunt insotite de un pizzicato ostinato pe coardele conduse de o improvizatie periculoasa si riscanta la pian. Un moment de pace si pasiune nemaipomenita condus de o melodie de clarinet liric in The Gracious Words. In cele din urma, Les ménestrels incheie acest nou album uluitor si flamant.
O atmosfera tandra si moale, in care se impletesc culori si improvizatii intimiste, vesnic inconjurata de percutii inflacarate si coarde melancolice, ascultati acum The Hen House, noul album compus, interpretat si produs de Maela Raoult, disponibil pe toate platformele digitale si pe 18 august in magazinul dvs. de muzica.

THE HEN HOUSE MAELA RAOULT :

Nascuta la Brest in 1990, Maela a obtinut diplomele muzicale la Conservatoarele din Brest, Paris si Bruxelles. Pasionata de muzica de camera, canta in diferite formatii la multe evenimente si festivaluri: Origami, Courant d’air ( Bruxelles ), Preludes a l’orchestre de Paris ( salle Pleyel ), Tout sauf Debussy ( CRR Paris ), Les Harmonies ( Billiers ), Concerte in campusul universitar din Paris … Foarte implicat in repertoriul contemporan, participa la crearea Tocatinei de Sina Fallazadeh, Heptagramme de Michel Lysight, Umbrales de Alex Nante, D’un Vanneur de Ble aux Vents de Suzanne Giraud … si este invitata sa joace in diferite formatiuni, cum ar fi ansamblul Alternance, ansamblul Ecoute ( regizat de Fernando Palomeque ), colectivul Parallele 21 … Are sansa sa cante cu concertisti precum Patrick Langot, Frederic Lagarde, Carmen si Ana Mainer… Ea se ocupa de repertoriul simfonic in diferite formatiuni: Ensemble entre Sable et ciel, Orchestra Ostinato, Orchester National de Lyon … Curios pentru toate lumile muzicale, a studiat improvizatia si jazz-ul cu mari personalitati ale jazz-ului parizian.