Home » Documentarul TV GALA HOP 2020. „ZIS SI FACUT”
Teatru si Film

Documentarul TV GALA HOP 2020. „ZIS SI FACUT”

Acum, ca am deschis portile editiei 2021 a Galei Tanarului Actor HOP prin lansarea preselectiei, suntem incantati sa va prezentam documentarul retrospectiva a editiei de anul trecut.
Gala HOP 2020 a avut loc in perioada 3-6 septembrie la Amfiteatru TNB, sub directia artistica a coregrafului si dansatorului Gigi Caciuleanu. Teatrul coregrafic. DansActorul ca fenomen al teatrului actual a fost tema careia i-au dat viata cei 24 de actori participanti la hop-ul oportunitatilor.

„As fi fericit sa puteti gandi ca mine: ca aceasta Gala HOP sa reprezinte pentru noi toti, actori si public, nu un tribunal care judeca, ci o etapa pe drumul cresterii noastre artistice. Sa nu o consideram neaparat numai ca pe o vitrina sau catapulta. Sa fim in acelasi timp cat mai meseriasi ca actori, si cat mai noi insine ca fiinte umane”, spunea Gigi Caciuleanu.
Va prezentam filmul-documentar GALA HOP 2020. „ZIS SI FACUT”, realizat de regizorul Tudor Chirila in studiourile TVR dupa zecile de ore de filmare la workshop, repetitii si momentele de concurs. Joi, 13 mai 2021, chiar de ziua de nastere a maestrului Gigi Caciuleanu, va invitam sa intrati in culisele singurului eveniment-concurs dedicat actorilor aflati la inceputul traseului profesional. O privire de ansamblu, pret de o ora si jumatate, asupra familiei Galei HOP 2020, intr-un documentar care va fi difuzat, in premiera, incepand cu ora 22.00 pe canalul TVR3.
*
GALA HOP 2020 – „ZIS SI FACUT”
(documentarul editiei 23 a Galei Tanarului Actor HOP)
Durata: 93.54 min
Reporter: Magdalena Stanciu
Sef productie: Marius Flonta
Economist: Simona Paunescu
Asistenti filmari: Alexandru Bengescu, Dragos Tanase
Sunet: Valentin Bartolomeu, Catalin Putinianu
Imagine: Marius Nechita, Dan Stoian, Stefan Stan, Razvan Chiriac
Director de imagine: Dinu Margarint
Colorizare: Mihnea Biciusca
Montaj: Catalin Mindu
Producator: Diana Dumitru
Un documentar realizat de: Tudor Chirila

Producator coordonator: Demeter Andras Istvan
Teatrul National de Televiziune este un proiect Casa de Productie TVR, difuzat pe canalele TVR si online pe www.tvrplus.ro
O productie TVR 2021
Coproducator: UNITER

*
GALA TANARULUI ACTOR – HOP, program permanent al UNITER si singular in peisajul festivalier autohton, este un concurs care are ca scop promovarea si lansarea tinerilor absolventi din invatamantul superior artistic.
Informatii despre editia 2021 a Galei HOP gasiti aici:
https://galahop.uniter.ro/gala-hop-gala-tanarului-actor-editia-2021-anunt-preselectii/