Home » Expozitie de portrete ale vedetelor TVR in emisiunea Marinei Almasan
Comunicate

Expozitie de portrete ale vedetelor TVR in emisiunea Marinei Almasan

Calaraseanul Florin Valsan este artist plastic, dar viata l-a adus in lumea televiziunii. Acum este freelancer si cameraman pe la cele mai tari show-uri de televiziune din media romaneasca.
Marina Almasan l-a „descoperit” si l-a invitat in emisiunea „Femei de 10, barbati de 10”, in editia de sambata, 20 noiembrie, de la ora 15:00, cu ocazia unei initiative inedite pe care a avut-o artistul. Din drag de TVR, Florin Valsan a realizat o galerie de portrete, ilustrandu-i pe cei mai cunoscuti oameni ai Televiziunii Romane de ieri si de azi. Demersul sau se potriveste – manusa celor 65 de ani pe care-i aniverseaza la acest final de an Televiziunea Romana.

„Am fost placut impresionata sa ma regasesc in colectia de fizionomii ale vedetelor TVR, remarcate de Florin Valsan. Dar nu acesta este motivul pentru care l-am invitat, in galeria „romanilor de 10”! M-a impresionat ca, iata, unul dintre sutele de mii de telespectatori ai Televiziunii Romane de astazi a decis, din proprie initiativa, sa le dedice cate un tablou celor alaturi de care „a crescut”. Iar interviul pe care mi l-a oferit Florin la filmari – fara a fi „patriotard” – este un adevarat omagiu adus primei televiziuni din viata noastra. Ce bucurie sa am “pe mana” un astfel de format, care descopera oameni de nota 10 acolo unde te astepti mai putin sa-i gasesti!“, a spus Marina Almasan.

Printre invitatii Marinei Almasan de sambata, 20 noiembrie, de ora 15:00, in platoul „Femei de 10, barbati de 10”, se mai numara „Best groomer international 2021”, Jose Tucupita, unul dintre cei mai buni jurati pentru competitii internationale categoria pudle si bichon si un stilist canin de nota 10, dar si tinerii entuziasti din „Cvartetul Fortissimi” care vor vorbi despre experienta lor.
Chef Liviu Preda este unul dintre cei mai talentati bucatari din tanara generatie si membru al echipei nationale de bucatari a Romaniei. El i-a povestit Marinei Almasan ca acum cauta carti vechi de bucate din dorinta de a experimenta retetele de altadata si participa la concursuri internationale de gatit. Mai mult, chef Liviu Preda spera sa manance, la un moment dat, intr-un restaurant cu stele Michelin in Romania. La „Femei de 10, barbati de 10” ne vom intalni si cu Kamara Ghendi care si-a deschis sufletul si a dezvaluit care este situatia in care se afla baietelul sau.

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2021/11/Portret-Marina-F10B10.jpg