Home » Finala cu surprize la Campionatul Mondial al Cluburilor! Meciul e live la TVR 1
Sport

Finala cu surprize la Campionatul Mondial al Cluburilor! Meciul e live la TVR 1

Finala cu surprize la Campionatul Mondial al Cluburilor! Meciul e live la TVR 1

Microbistii pot urmari in direct, pe 11 februarie, de la ora 20:00, intalnirea dintre Bayern Munchen si Tigres UANL, din Finala FIFA Club World Cup Qatar. Finala mica este live pe TVR+ Exclusiv, tot joi, de la 17:00, dar si inregistrata, la TVR 1, de la 0:45.

Seara cu mult fotbal de clasa la TVR 1: pe 11 februarie se joaca cele doua finale ale Campionatului Mondial al Cluburilor, eveniment fotbalistic ce a reunit campioanele celor sase confederatii FIFA. Finala mare se disputa intre Bayern Munchen si echipa mexicana Tigres UANL si va putea fi vazuta in direct la TVR 1 si online, pe TVR+ Exclusiv, de la ora 20:00, comentata de Marian Olaianos. Noaptea, de la 0:45, telespectatorii TVR 1 pot urmari inregistrarea Finalei mici a competitiei, intalnirea dintre clubul egiptean Al Ahly si brazilienii de la Palmeiras, comentariul fiind asigurat de Emil Hossu-Longin. Finala mica este live, de la ora 17:00, la TVR+ Exclusiv.

Tigres UANL este prima reprezentanta a CONCACAF care reuseste calificarea in Finala CMC. Cu o extrema de mare calitate, Luis Quinones, un mijlocas brazilian foarte bun, Rafael Carioca, precum si cu percutantul Gignac, „Tigrii” au oferit surpriza competitiei, o victorie fara dubii cu Palmeiras. La randul sau, Bayern Munchen e la a doua prezenta in ultimul act. Bavarezii au luat trofeul in 2013, cand au reusit un 2-0 cu Raja Casablanca.

„Meciul de joi seara va oferi un duel foarte interesant intre cei mai buni marcatori ai turneului din Doha, Andre-Pierre Gignac si Robert Lewandowski. Francezul a marcat toate golurile formatiei mexicane, polonezul are 29 de goluri in 27 de meciuri jucate in acest sezon, cel mai eficace atacant european”, explica jurnalistul TVR Emil Hossu-Longin.

Finala mica va fi o oportunitate pentru Palmeiras sa se revanseze dupa prestatia foarte slaba din semifinala cu Tigres. „Castigatoarea Copei Libertadores, prezenta pentru prima oara la CMC, nu e singura formatie braziliana care rateaza calificarea in Finala. Au mai patit-o Atletico Mineiro si Internacional Porto Alegre”, mai spune comentatorul partidei.

Campioanele celor sase confederatii ale FIFA, alaturi de castigatoarea Ligii Qatar Stars, Al Duhail SC, au sustinut sase meciuri pentru a desemna cea mai buna echipa de club de fotbal din lume. Campionatul Mondial al Cluburilor are loc intre 4 si 11 februarie 2021 si poate fi urmarit in exclusivitate la TVR 1 si online, pe TVR+ Exclusiv.