Sport

Fotbal in mijlocul oceanului, azi, la Microbist de Romania!

Tudor Furdui ne asteapta miercuri, 19 aprilie, de la ora 22:00, la TVR 1, cu al patrulea episod al reality-show-ului dedicat celor mai infocati suporteri. Noi probe spectaculoase ne vor tine cu sufletul la gura si in aceasta editie!

Un teren de fotbal cat o insula!… sau o insula cat un teren de fotbal… Acolo se desfasoara prima proba din editia de astazi a reality-show-ului „Microbist de Romania”. O noua premiera mondiala intr-un nou episod, ce ii pune pe cei zece suporteri intr-o ipostaza surprinzatoare! Le facem galerie din peluza de acasa pe 19 mai, de la ora 22:00, la TVR 1.

In episodul cu numarul 4 al show-ului prezentat de Tudor Furdui, are loc primul meci de fotbal jucat vreodata pe un banc de nisip. Mai exact, un banc de nisip de dimensiunea unui teren de fotbal. Este o premiera mondiala pentru fotbal si este una realizata in Maldive, de doua echipe de romani, formate din cei 10 ambasadori ai celor mai iubite 10 echipe din ale fotbalului romanesc.

Intrucat bancul de nisip are dimensiunea optima doar o ora pe zi si doar in anumite zile, momentul filmarii a fost ales cu grija, iar jucatorii vor fi nevoiti faca proba unei conditii fizice perfecte, intrucat, in aceste conditii, nu mai e timp de pauza intre reprize… Meciul este extrem de disputat, iar microbistii de acasa vor vedea, cu siguranta, multe faze mai spectaculoase decat in majoritatea meciurilor de fotbal pe iarba.

La proba individuala, primim o noua portie de adrenalina: cei zece se iau la intrecere pe paddleboard! Si aceasta este o premiera pentru Romania, iar ambitia concurentilor si pasiunea lor fac ca proba sa capete amploarea unui adevarat Campionat national pentru acest nou sport.
Cine este cel mai microbist dintre microbisti? Zece suporteri adevarati fac miercuri seara, de la 22.00, la TVR 1, inca un pas spre titlul de „Microbist de Romania”.