Home » Probe in premiera mondiala la „Microbist de Romania” (TVR 1, miercuri, ora 22:00)
Sport

Probe in premiera mondiala la „Microbist de Romania” (TVR 1, miercuri, ora 22:00)

Incepe lupta pentru titlul de campion national la „Microbist de Romania”

Dupa un episod introductiv, in care Tudor Furdui ne-a facut cunostinta cu toti cei zece concurenti de la „Microbist de Romania”, din 5 mai, la TVR 1, incepe competitia propriu-zisa dedicata celor mai infocati suporteri ai fotbalului romanesc. Miercuri, de la 22:00, la TVR 1.

Urmeaza 10 episoade de intreceri la „Microbist de Romania, cu doua meciuri in fiecare episod. Tudor Furdui alaturi de suporterii echipelor CFR Cluj, FCSB, Dinamo Bucuresti, Universitatea Craiova, FC Botosani, Rapid Bucuresti, Petrolul Ploiesti, „U” Cluj, Poli Timisoara si Farul Constanta va dau intalnire la TVR 1 miercuri, 5
mai, de la ora 22:00, in prima zi de probe inedite, desfasurate la 7.000 de km departare de casa. Reamintim, competitia are 20 de probe, dintre care 10 sunt individuale, iar 10 – de echipa. In probele individuale, fiecare concurent lupta pentru el si la final avem un clasament de la 1 la 10. Concurentii primesc puncte in functie de locul din clasament, dar mai multe va explica Tudor Furdui in cadrul emisiunii.

Probe in premiera mondiala, special gandite pentru concurentii de la „Microbist de Romania”

Primul concurs de Subwing din lume, un concurs de paddling, un quiz show acvatic, o cursa de crabi pe modelul curselor de cai… sunt doar cateva dintre probele in premiera mondiala pe care curajosii concurenti de la „Microbist de Romania” le vor trece pentru a-si demonstra loialitatea fata de echipele favorite. Le va explica pe
indelete Tudor Furdui, prezentatorul show-ului de la TVR 1, cel care comenteaza si arbitreaza fiecare intrecere.

In primul rand, la „Microbist de Romania”, concurentii vor participa la primul concurs de _Subwing_ din lume. Dar ce este Subwing? Este vorba despre un sport subacvatic cu scop pur recreativ, in care poti sa zbori pe sub apa cu o pereche de aripi. Prin adaugarea catorva reguli, acesta a devenit proba in competitie. Nimeni nu a mai facut asta inainte si, cu siguranta, nimeni, niciodata, nu a mai facut Subwing cu rechini… Vom vedea cum se desfasoara proba la „Microbist de Romania”, miercuri, 5 mai, de la 22:00.

Pescuitul de seara este si el un sport recreativ. Cu doar 2 reguli simple, realizatorii l-au transformat in proba pentru concurentii de la „Microbist de Romania”.

In premiera nationala, la „Microbist de Romania”, un sport mult mai frumos decat pare – paddling – devine proba pentru suporterii celor mai mari echipe de fotbal de la noi.

Tot in premiera mondiala, la „Microbist de Romania” se va desfasura primul quiz show acvatic. „Cine greseste face baie fortat. Unul singur ramane cu tricoul uscat pana la final…”, ne dezvaluie Tudor Furdui.

Dar la o cursa de crabi organizata pe modelul curselor de cai v-ati gandit vreodata? Tot pentru prima data, aceasta se va desfasura la „Microbist de Romania”. „Distractia e garantata, mai ales ca am folosit o specie periculoasa de crabi. Fiecare crab a fost pupat cu reticenta si eliberat…”, zambeste complice Tudor.

O alta premiera mondiala va fi concursul de paddling printre rechini. Ceea ce pentru surferii din toata lumea e un cosmar, pentru concurentii de la „Microbist de Romania” e un vis devenit realitate. Fiti pe faza pentru ca veti vedea imagini pe care nicio alta televiziune din lume nu le-a mai surprins!

Si tot in premiera mondiala, dintre probele individuale, e proba de darts subacvatic! Vom putea vedea si alte probe individuale haioase, ca atletismul cu labe de snorkeling sau proba de dresat nuca de cocos… „O sa fie o distractie de la cap la coada!”, ne promite prezentatorul show-ului „Microbist de Romania”.

Separat, „Microbist de Romania” presupune si 10 probe de echipa, in care suporterii unor echipe cunoscute drept mari rivale vor fi nevoiti sa colaboreze. Si la acest capitol, punctam cu o alta premiera mondiala, poate cea mai neasteptata: la „Microbist de Romania” se joaca primul meci de fotbal din istorie desfasurat pe un banc de nisip care exista doar o ora pe zi, in rest fiind acoperit de apa! Multe alte probe de echipa le vom descoperi de-a lungul celor douasprezece episoade care urmeaza sa fie difuzate la TVR 1.

„Dragi microbisti, ne asteapta o experienta incredibila, vom deschide impreuna drumuri pe care nu a mai fost nimeni si ne vom distra pe cinste cu cei 10 suporteri care lupta pentru titlul de campion national la microbism… Microbisti din Romania, stati prin zona!”, ne invita Tudor Furdui la al doilea episod „Microbist de Romania” – miercuri, 5 mai, de la 22:00, la TVR 1.