Home » Fundatia Saxona pentru formare in domeniul mass-media (Sachsische Stiftung fur Medianausbildung – SSM) organizeaza si in acest an un seminar de exceptie
Evenimente

Fundatia Saxona pentru formare in domeniul mass-media (Sachsische Stiftung fur Medianausbildung – SSM) organizeaza si in acest an un seminar de exceptie

Fundatia Saxona pentru formare in domeniul mass-media (Sachsische Stiftung für Medianausbildung – SSM) organizeaza si in acest an un seminar de exceptie, care va avea loc intre 16 si 27 octombrie 2023 la Leipzig.

Se pot inscrie pentru acest seminar jurnaliste si jurnalisti din Romania si din alte tari din Europa Centrala si de Est, care impartasesc pasiunea pentru activitatea in domeniul media.

Participantii vor avea oportunitatea sa-si dezvolte abilitatile si cunostintele, sa interactioneze cu colegii din domeniu si sa dobandeasca perspective valoroase asupra peisajului media.

Taxele de participare, precum si costurile de transport, masa si cazare pe parcursul seminarului vor fi acoperite de Fundatia Saxona pentru formare in domeniul mass-media.

Data limita pentru depunerea candidaturilor de inscriere la seminar este 22 septembrie 2023.

Pot participa jurnaliste si jurnalisti din Europa Centrala si de Est, care la momentul inscrierii au implinit cel mult 40 de ani, experienta in domeniul media si bune cunostinte de limba germana.

Pentru mai multe informatii despre procesul de inscriere si despre seminar, accesati pagina www.ssm-seminar.de.

Context:
Fundatia Saxona pentru formare in domeniul mass-media este o institutie de formare respectata, care promoveaza jurnalismul de excelenta si competentele media. Seminarul anual ofera jurnalistilor talentati din Europa Centrala si de Est o oportunitate unica de a-si dezvolta abilitatile si de a se conecta in bransa.