Cazuri umanitare

Ingenuncheata de durere, mama lui Nicolae s-a rugat la sfinti sa-i arate calea prin care isi poate salva baiatul de 11 ani. Un simplu SMS la 8832 mesaj Nicolae ii poate salva viata.

Iti dai seama de cât de mult e iubit un copil din cuvintele mamei sale. E persoana care il cunoaste cel mai bine, care i-a fost aproape înca dinainte de a fi venit pe lume și care ar sacrifica orice pentru a-i fi bine pruncului ei.

Nicolae e un copil cu o inima în care incape tot pamantul… E un copil în care mereu mi-am vazut sprijinul si alinarea, ne spune cea care i-a dat viata si care acum ar face orice ca sa i-o redea, de data aceasta – daca s-ar putea – fara suferinta, fara durere, fara surprize neplacute, fara toate trairile prin care trece de cand a aflat că o tumora canceroasa i-a cuprins ficatul.

Ingenuncheata de durere, mama lui Nicolae s-a rugat la sfinti sa-i arate calea prin care isi poate salva baiatul de 11 ani. Unul dintre apropiatii familiei i-a recomandat să mearga la Spitalul Emsey din Turcia, unde s-au tratat cazuri similare.

De aici a început o lupta pe doua fronturi: una în rugaciune, alta în strangerea banilor necesari pentru transport si investigatii. Sotii Solovei au cheltuit tot ce aveau la indemana, neuitandu-se la nimic decat la sansa copilului lor de a trai, de a avea un viitor în fata, de a nu se stinge de la o varsta atat de frageda. Au reusit sa plateasca biletele de avion si analizele necesare pentru a sti exact ce urmeaza.

Cat poate costa viata unui copil? E o întrebare poate retorica, poate lipsita de orice sentiment, dar totusi e o întrebare la care medicina raspunde, poate cu prea multa raceala: 56.000€. Atat trebuie să obțina familia Solovei pentru ca baiatul să poata fi operat și salvat de la un destin tragic.

E lesne de inteles că dupa ce au cheltuit tot ce aveau pentru a-l duce pe Nicu în Turcia, parintii lui nu mai au cum să stranga atatia bani.

Iarta-ma, copile, că te arăt lumii intregi in starea în care nu ai fi vrut să te vada cineva! Ce inima ar trebui sa aiba o mama pentru a fi în stare sa isi pozeze copilul în timp ce sufera?! Una ca a mea, plina de durere, disperare, dar și speranta ca Nicolae va fi bine. Viata lui depinde acum de bani, iar „totul” nostru este prea mic pentru a-l putea salva, ne-a povestit mama baiatului.

„Totul” lor poate fi prea mic, dar nu si „totul” nostru, pentru ca impreuna putem strange suma necesara pentru salvarea lui Nicolae. Trimitand un SMS cu textul „Nicolae” la numarul 8832 contribuim cu 2€ la costurile interventiilor medicale de care depinde viata copilului. Nicu poate fi scos din ghearele cancerului prin donatiile noastre.

De asemenea, se poate vira orice suma în conturile Asociatiei „Salveaza o inima”, specificând numele baiatului.

Nicio investitie nu e mai buna si mai profitabila decat cea in oameni, pentru ca de unde dai, Dumnezeu iti va da inapoi cu dobanda. Chiar si fara vreun castig, o viața salvata e dincolo de orice pret si de orice bucurie! Putem fi eroii lui Nicu, impreuna!

Donatii se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Va rugam să specificati numele de familie  (Solovei) al copilului pentru care faceti donatia!

Adauga comentariu

Faceți clic aici pentru a posta un comentariu