Comunicate

Intalniri eveniment cu personalitati de anvergura mondiala, in noul sezon Garantat 100%

Singurul muzician din lume care a castigat Premiul Grammy, in acelasi an, atat pentru jazz cat si pentru muzica clasica, trompetistul si compozitorul Wynton Marsalis este primul invitat al lui Catalin Stefanescu, in deschiderea sezonului 44 al emisiunii „Garantat 100%”. Duminica, 3 octombrie, ora 23:00, la TVR 1.

La implinirea a 22 de ani de existenta, emisiunea „Garantat 100%” incepe in forta un nou sezon. Personalitati de anvergura mondiala povestesc, in exclusivitate pentru „Garantat 100%”, la TVR 1, momente memorabile din vietile si din carierele lor.

„In toamna aceasta, deschidem sezonul cu numarul 44, oferindu-le tuturor celor care ne vor urmari la TVR 1 o serie de intalniri-eveniment, reafirmandu-ne felul de a intelege ideea de televiziune publica. In anul la capatul caruia Televiziunea Romana va implini 65 de ani”, puncteaza Catalin Stefanescu, realizatorul si moderatorul „Garantat 100%”.

Wynton Marsalis, trompetistul, compozitorul, directorul artistic al Jazz at Lincoln Center este singurul muzician din lume care a castigat Premiul Grammy, in acelasi an, atat pentru jazz, cat si pentru muzica clasica. Alaturi de Premiul Pulitzer pentru muzica, stau multe alte premii, onoruri, distinctii academice primite in Statele Unite ale Americii si in Europa, ca forme de recunoastere a unei cariere artistice exceptionale. La „Garantat 100%”, Wynton Marsalis povesteste, plin de insufletire si de emotie, evenimente importante din viata sa, de la conflictele de strada ale copilariei si adolescentei, la activitatea militanta pentru drepturile omului, si de la marile intalniri si momente de cotitura ale parcursului sau profesional, pana la divergentele de opinii pe care le-a avut cu alte personalitati artistice recunoscute in intreaga lume. Dialogul lui Catalin Stefanescu cu Wynton Marsalis poate fi vazut in prima editie a noului sezon „Garantat 100%”, pe 3 octombrie, de la ora 23:00, la TVR 1.

„Actrita Charlotte Rampling, o artista cu o reputatie cu totul deosebita, castigata de-a lungul anilor in cinematografia de arta, atat in Marea Britanie, Franta, Italia, cat si peste Ocean, ne face cinstea unei intalniri–eveniment, filmata in Catedrala Evanghelica de la Sibiu. Invitata noastra rememoreaza perioadele de colaborare cu mari regizori ai cinematografiei mondiale, de la Luchino Visconti si Liliana Cavani, la Woody Allen, Sidney Lumet si Alan Parker”, ne dezvaluie Catalin Stefanescu un alt star invitat al noului sezon „Garantat 100%”.

Una dintre cele mai apreciate voci ale scenei de blues-rock, cantareata si compozitoarea Beth Hart va fi interlocutoarea lui Catalin Stefanescu intr-o alta emisiune-eveniment pe care TVR 1 o va oferi telespectatorilor in noua serie de premiere „Garantat 100%”.