Evenimente

Luni 07.06.2021 invitata emisiunii “Si…Viata e frumoasa!” cu Alina Bondoc, este d-na Crina Linta, actrita si fondator al teatrului Arte dell’Anima

Editia de astazi are ca tema principala cele cinci elemente ale naturii. Vazute din unghiuri diferite si teoretizate diferentiat, de multiple culturi, acestea vor constitui punctul de pornire al discutiilor noastre. Impreuna cu d-na Crina Linta vom cauta sa redescoperim frumosul care ne inconjoara si ne defineste. Fiind actrita si fondator al teatrului Arte dell’Anima, abordarea sa va fi una inedita si speram, pe placul si castigul tuturor.
Dupa o scurta prezentare a conceptului, vom medita asupra relatiei omului cu natura si implicit, asupra conexiunii nemarginite a elementelor care definesc natura, omul, deci viata terestra si nu numai!
In finalul emisiunii vom da cateva recomandari de cercetare practica in acest sens, de lectura si arta. Va invitam sa ne fiti alaturi. Sa ne bucuram de prilejul unei noi intalniri, in care spunem o data in plus Si…Viata e frumoasa! .

Oamenii nu se deosebesc atat prin ceea ce zic, cat prin ceea ce fac.
(Mihai Eminscu)

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2021/06/image1.jpeg