Home » Luni 31.05.2021 invitata emisiunii “Si…Viata e frumoasa!” cu Alina Bondoc, este d-na Miruna Macavei, instructor de practici chinezesti si consultant de Feng Shui
Evenimente

Luni 31.05.2021 invitata emisiunii “Si…Viata e frumoasa!” cu Alina Bondoc, este d-na Miruna Macavei, instructor de practici chinezesti si consultant de Feng Shui

Debutam astazi cu cea de-a doua serie de emisiuni, care are ca tema principala cele cinci elemente ale naturii. Vazute din unghiuri diferite si teoretizate diferentiat, de multiple culturi, acestea vor constitui punctul de pornire al discutiilor noastre.

Impreuna cu d-na Miruna Macavei vom cauta sa redescoperim frumosul care ne inconjoara si ne defineste. Fiind instructor de practici chinezesti si consultant de Feng Shui, abordarea sa va fi una inedita si speram, pe placul si castigul tuturor.
Dupa o scurta prezentare a conceptului, vom medita asupra relatiei omului cu natura si implicit, asupra conexiunii nemarginite a elementelor care definesc natura, omul, deci viata terestra si nu numai!
In finalul emisiunii vom da cateva recomandari de cercetare practica in acest sens, de lectura si arta. Va invitam sa ne fiti alaturi. Sa ne bucuram de prilejul unei noi intalniri, in care spunem o data in plus “Si…Viata e frumoasa!” .

O discutie ne mantuie sau cand amandoi au inteles, sau cand n-a inteles nici unul.
(Nicolae Iorga, Cugetari)