Home » “Mic Dejun cu un Campion”, start regal in noul sezon
Comunicate

“Mic Dejun cu un Campion”, start regal in noul sezon

„Mic dejun cu un campion” deschide cel de-al XIV-lea sezon cu o editie speciala – o intalnire eleganta si mult asteptata la Palatul Elisabeta, in ziua celebrarii nuntii de argint a Majestatii Sale, Margareta – custodele Coroanei Romaniei cu Alteta Sa Regala, Principele Radu si implinirea celor 100 de ani de la nasterea Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei. Evenimentele au fost argumente puternice pentru talk–show-ul Danielei Zeca Buzura care va fi difuzat sambata, 9 octombrie, de la ora 10:00, in prima editie din noul sezon „Mic dejun cu un campion”.

„Recenta celebrare a nuntii de argint a Majestatii Sale Margareta, Custodele Coroanei si a Principelui Radu a fost un moment fericit, care ne-a prilejuit o deschidere emotionanta si plina de rafinament. Insa, dupa aceasta intalnire de la Palatul Elisabeta, ne vom intoarce in spatiul nostru obisnuit, de la Cafe Carturesti Verona, de unde veti avea posibilitatea sa cunoasteti medici, artisti, istorici, intelectuali care au schimbat fata lumii romanesti si care continua sa ne ofere un impuls, un model si un strop de optimism in acest context de criza sanitara. Va asteptam cu aceeasi bucurie si in sezonul de toamna-iarna al unui talk-show alert, interesant si de calitate, la TVR2, care ia startul in 9 octombrie, de la ora 10.00, cu acelasi gand care ne-a animat intotdeauna: nimic nu e mai placut decat o cafea de dimineata, alaturi de publicul nostru!”, spune Daniela Zeca Buzura.

In noul sezon, „Mic dejun cu un campion” a pregatit 12 editii de elita, care vor facilita intalniri memorabile pentru telespectatori in fiecare sambata, de la ora 10:00, la TVR2.
„In acest sezon vom avea si alti invitati pe care stim ca publicul ii pretuieste: criticul si istoricul de teatru George Banu, care practic, face naveta Paris – Bucuresti si, intr-un popas, am reusit sa-l intalnim, la una dintre cele mai frumoase terase din Micul Paris. Din Canada, scriitoarea Felicia Mihali care a lansat in Romania una dintre cele mai recente carti ale sale; medicul cardiolog Dragos Vinereanu – cel mai tanar membru al Academiei Romane; Ioan Cristescu, directorul general al Muzeului National al Literaturii Romane, iar lista continua, dar ne luam libertatea de a va dezvalui pe parcurs si alti invitati. Dorim totusi sa pastram si surpriza – placuta, desigur – a intalnirii cu oameni deosebiti care raspund cu placere invitatiei noastre”, a adaugat Ileana Ploscaru Panait, producatorul emisiunii.

De 7 ani, alaturi de „Mic dejun cu un campion”

In fiecare sambata, la TVR2, de la ora 10:00, pentru 50 de minute ne intalnim cu cate un campion redutabil. Cu gratie si umor, alteori mai serios si ironic, analitic si obiectiv, dar cu verva si sarm, Daniela Zeca Buzura, amfitrionul emisiunii, isi provoaca interlocutorii la dezvaluiri ce, de multe ori, ii surprind chiar si pe cei in cauza. In 7 ani de emisiune si 14 sezoane, aproape 200 de personalitati au fost invitatii Danielei Zeca Buzura la „Mic dejun cu un campion”.

„Cu bune si cu rele, am petrecut impreuna clipe pretioase. Am obtinut premii si aprecierea publicului pentru care ne straduim zi de zi, in dorinta de a pune in evidenta tot e are mai valoros aceasta Romanie ce nu ne poate lasa indiferenti. De aceea incercam sa aflam opiniile celor mai buni dintre noi, din toate domeniile de activitate. Fiecare are o poveste de depanat, o experienta, o perspectiva, profesionala si sociala. Dorim sa aflam aceste opinii, dorim sa vi le facem cunoscute printr-un exercitiu de excelenta care este marca emisiunii noastre”, a mai spus Ileana Ploscaru Panait, producatorul emisiunii.