Comunicate

Marina Almasan are un nou coprezentator! Cine e micuta Sara si ce va face in emisiunea „Femei de 10, barbati de 10″

Din 9 octombrie, nou sezon „Femei de 10, barbati de 10″, la TVR 2. Emisiunea difuzata in fiecare sambata, de la ora 15:00 si realizata de Marina Almasan, propune o rubrica in premiera: „Copii de nota 10″, prezentata de un copil premiat la festivaluri internationale.

Micuta Sara Anastasia Buzdun, in varsta de numai 10 ani, va fi comoderatoarea Marinei, in aceast sezon. Ea nu-l va inlocui pe simpaticul Costin, actorul ce ii sta alaturi vedetei TVR 2 de peste un deceniu, ci va prezenta o rubrica noua, “Copii de 10”, cu invitati pe gustul celor mai mici telespectatori. Astfel, copiii talentati ai Romaniei vor avea o voce in emisiunea “Femei de 10, barbati de 10″, din aceasta toamna, la TVR 2.
Marina este incantata de Sara, care are deja numeroase premii la activ, la competitii internationale de modelling. Micuta campioana a fost remarcata de realizatoare in cadrul unei emisiuni in care Sara si-a prezentat propria colectie de moda, devenind cel mai tanar designer din Romania.

Printre invitatii Marinei Almasan in prima editie a noului sezon „Femei de 10, barbati de 10”, de sambata, 9 octombrie, de la ora 15.00, in, se numara: Alina Alexoi, comentator sportiv si membru al echipei de comunicare a COSR, Eduard Carol Novak, ministrul Tineretului si Sportului, primul ministru in functie din lume care a castigat o medalie paralimpica, argint, la Tokyo 2020, Gina Patrascu, o artista indragita din generatia de aur a muzicii romanesti, Nico, Lucian Marcu, capitanul echipei Vointa Sibiu. Lucian Marcu i-a impresionat pe suporterii romani de fotbal dupa ce si-a facut un tatuaj reprezentand celebrul tablou numit “Atacul de la Smardan”. Tot sambata, in platoul „Femei de 10, barbati de 10″, este invitata Marcela Fumea, secretarul general al Federatiei Romane de Gimnastica si antrenorul coordonator al lotului national de gimnastica aerobica care va prezenta echipa castigatoare la Campionatele Europene
Micuta Sara Anastasia Buzdun o are invitata la “Copii de 10” pe Paula Both, care la 13 ani este deja o cantareata apreciata.

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2021/10/Sara-Femei-de-10.jpg