Cazuri umanitare Evenimente

Mihai Caldararu este tanarul care de opt ani de zile incearca sa aduca bucurie pe chipul celor nevoiasi, oferindu-le cadouri si speranta unor zile mai bune

Obisnuit sa lupte pentru a face bine, Mihai Caldararu se afla in acest moment in plina campanie umanitara. Acesta incearca sa adune sponsorizari pentru a le oferi, celor care nu au posibilitati financiare si traiesc la limita subzistentei, un mic ajutor.

Oricine are de oferit alimente neperisabile, materiale igienico-sanitare sau orice altceva, care poate constitui un ajutor pentru persoanele defavorizate, este rugat sa ia legatura cu organizatorul prin intermediul numarului de telefon 0739.377.777.

„Campania Umanitara „Sufletelul din Cutie”, este o campanie in care cred si care stiu ca produce mult bine celor care au cea mai
mare nevoie: copiilor si familiilor din medii rurale defavorizate. Sunt familii greu incercate in aceasta perioada peste tot in tara. Nu putem ajunge la toate, dar putem sa mentinem constant sprijinul oferit beneficiarilor nostri.

Eu, Mihai Caldararu, am decis sa pun umarul si sa-i ajutam cu alimente si produse de igiena.

Din pacate, pot sa va spun mult prea bine ce inseamna sa cresti prin orfelinate, pe strada, sau sa ai un start dificil, dupa varsta de 18 ani, cand iesi din sistem. Dar cum stiti si voi, fiecare crestem si ne propunem niste obiective, bine organizate, in viata sa. Asta am facut si eu! Vreau sa va spun ca alaturi de oamenii pe care i-am cunoscut treptat in viata mea, i-am intalnit si mi-au intrat la suflet si pe cei de la Asociatia Europeana a Drepturilor Omului si Protectiei Sociale au fost si sunt oamenii cu care ma sfatuiesc, le-am cerut sprijinul pentru lucrurile care mi se pareau complicate/ dificile”, a marturisit Mihai Caldararu.