Home » No Ordinary Friends – Episode 1 – Horatio & H.I.N.O. DJ
Muzica

No Ordinary Friends – Episode 1 – Horatio & H.I.N.O. DJ

Astazi, va vom vorbi putin despre prima editie a noii emisiuni marca H.I.N.O. DJ, No Ordinary Friends, care a avut premiera la ArtFM pe 4 Martie si pe care o puteti asculta si in reluare, Joia aceasta de la orele 22:00 si pana la miez de noapte.

Acum, fara alte introduceri, o sa ii “dam cuvantul” lui Andrei, realizatorul emisiunii, sa ne spuna el, direct, de ce a ales ca primul invitat sa fie Horatio (Natural Rhythm, Outside):

“De ce Horatio? Ei bine, nu stiu cat de multi stiu asta, insa acest compatriot al nostru, a jucat un rol foarte, foarte important in cariera mea muzicala, rol pe care nici el nu a stiut ca l-a jucat la inceput, si anume: datorita lui eu m-am decis sa merg spre muzica, cu toate ca la inceput HABAR NU AVEAM ce inseamna asta, cu ce se mananca sau cat de greu va fi acest drum.

Cum s-a intamplat? Pai, asta e foarte simplu, au existat 2 etape:

Etapa 1: Dupa un eveniment de calibru mare, la Sala Polivalenta din Bucuresti, la care a mixat prea bine cunoscutul Loco Dice, am ramas marcat de o piesa folosita de acesta… am cautat acea piesa saptamani la rand, pana cand cineva (chiar Horatio, eu nestiind nimic de el atunci) mi-a spus: “Ce cauti tu se numeste Horatio – 909 How Much Can You Take – primind ce am cautat, m-am bucurat si am ascultat piesa fara sa ma interesez cine e acest Horatio, nici nu credeam ca e roman.

Etapa 2: Cum eram mare petrecaret pe atunci, si cum nu exista weekend sa nu ies la club, ma uitam intr-o seara pe o lista de evenimente care aveau loc in weekendul ce urma, si dintr-o data, am observat acest nume, Horatio, pe afisul de la Kristal Club Bucuresti – mi-am zis instant: “TREBUIE SA MERGI AICI!” si asa am si facut, asteptandu-ma sa ascult un artist strain si sperand ca va mixa si piesa de care m-am indragostit eu.

Zis si facut, am mers la club, sa-l ascult pe Horatio, m-am distrat copios, mi-a placut la nebunie, insa, eu inca consideram ca el este strain, nu compatriot.

Ei, la scurt timp am aflat, ca defapt el este din Bacau, si ca a reusit sa ajunga in aceeasi agentie internationala ca si toti ceilalti artisti pe care eu ii respectam atunci, Desolat Music, a pus muzica in Ibiza vara de vara, rezultate care eu credeam ca sunt imposibile pentru un simplu roman – ATUNCI am zis, daca el a putut sa ajunga pana acolo, EU NU AM NICI-O SCUZA SA NU INCERC; si asa a inceput aceasta aventura pentru mine.

Soarta a facut ca intr-un anumit moment, sa ajungem sa discutam si sa dezvoltam o relatie, in care acum pot spune, ca e ca un mentor pentru mine, lucru de care nu pot decat sa ma mandresc si sa ii multumesc, atat pentru ce a insemnat pentru mine, cat si pentru faptul ca a acceptat sa fie primul invitat la noua mea emisiune”

Wow, asa poveste?! Wow! Multumim Andrei pentru poveste, multumim Horatio ca ai acceptat sa participi la emisiune si, cel mai important, NU uitati, Joi de la orele 22:00 si pana la miezul noptii, ne auzim iar cu cei 2, la ArtFM.

Invitat special: Horatio (Natural Rhythm, Outside)

https://www.facebook.com/HORATIOOFFICIAL

https://fanlink.to/Horatioproductions

https://ffm.bio/horatioofficial

Rezident: H.I.N.O. DJ (Lords Of Joy)

https://www.facebook.com/HINOxDJ

https://www.instagram.com/hinoxdj/

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2021/03/IMG_4199-2.jpg