Home » No Ordinary Friends – Episode 2 – Shar-K & H.I.N.O. DJ
Evenimente

No Ordinary Friends – Episode 2 – Shar-K & H.I.N.O. DJ

Dupa ce ne-am bucurat de un succes rasunator in prima editie a noului podcast, continuam in acelasi ton plin de energie si entuziasm, insa cu vibe total nou, de data aceasta ne pregatim de o sesiune de Minimal Tech si Tech House, plina de influente “oldies but goldies”, alaturi de noul meu invitat, Shar-K.

De ce Shar-K? Ei bine, pentru simplul fapt ca energia si pasiunea acestuia trebuie sa fie cunoscute si sa rasune peste tot, elemente pe care voi, indiscutabil, le veti simti in mixul lui.  Muzica lui are la baza o fundatie solida venita din zona muzicii Hip Hop si din zona muzicii House, genuri muzicale cu care a crescut de mic si pe care le-a pus timp de ani buni in cariera lui de DJ pe vase de croaziera, astea toate inainte de a se indragosti de paleta mai underground a muzicii.

Dupa toate acestea, Shar-K a inceput sa-si faca simtita prezenta  in scena muzicala a Bucurestiului, fiind pe afisul multor petreceri de timp underground, private si mai apoi devenind chiar rezident in cunoscutul Club 16, unde managerul nu accepta decat DJ dinamici si cu potential enorm (Felicitari Shar-K!).

Cum cariera de DJ nu a fost suficienta pentru el, acesta s-a extins si pe zona de productie muzicala, unde deja are in palmares 5 EP-uri:

1.       Platonic Odyssey EP at CDj Records

https://www.beatport.com/release/platonic-odyssey/3193790

2.       Day Dreams EP at Academia Records

https://www.beatport.com/release/day-dreams/3224760

3.       Paradigm Shift EP at Sandy Records

https://www.beatport.com/release/paradigm-shift-ep/3165722

4.       Lost In Love EP at Black Turtle Deep

https://www.beatport.com/release/lost-in-love/3215156

5.       Moonlight EP at Academia Records

https://www.beatport.com/release/moonlight/3293951

Pana Joi, va las sa va faceti incalzirea cu ultimile piese selectate de acesta: https://www.beatport.com/chart/shar-k-march-chart/670640

Pentru mai multe informatii despre Shar-K puteti vizita colectia lui de social media aici: https://linktr.ee/Shar_K

Ne auzim Joi, de la orele 22:00 si pana la miez de noapte.