Muzica

Nume nou in industria muzicala! ELLA isi lanseaza single-ul de debut – „Sometimes”

Pasiunea pentru muzica a facut-o pe ELLA sa isi lanseze prima piesa din cariera ei, intitulata „Sometimes”.
ELLA este o tanara de 17 ani, eleva a Liceului Teoretic „Nichita Stanescu” din Bucuresti. Aceasta si-a descoperit pasiunea pentru muzica la varsta de 13 ani prin intermediul lectiilor de canto.
Artista a continuat sa invete din ce in ce mai multe odata cu implinirea varstei de 15 ani, atunci cand a inceput sa cante la instrumentul ei preferat, pianul.
Melodia „Sometimes” a fost scrisa in perioada in care Ella era indragostita, cantand despre sentimentele pe care fiecare dintre noi le experimenteaza atunci cand are fluturi in stomac.
„Aceasta piesa de dragoste o dedic tuturor celor indragostiti si celor care isi cauta perechea. Sper ca multi se vor regasi in aceasta piesa”, a declarat Ella.
Prin intermediul melodiilor sale, tanara cantareata spera sa ajunga la inimile celor care o asculta si sa ii faca sa se indragosteasca de muzica, asa cum a facut si ea.
Versurile piesei au fost scrise de Gabriela Tudor (Ella), muzica de Andreea Avarvari (AVA), iar productia si mix&master-ul stau sub semnatura lui Mihai Grecan.