Muzica

AVA – colaborare inedita alaturi de Charlize, una dintre elevele ei in proiectul „Adagio”

AVA colaboreaza cu Charlize, una dintre elevele ei pentru single-ul „Adagio”
Charlize s-a calificat in finala concursului Sanremo Music Festival, iar pentru a da contur proiectului a ales sa colaboreze cu AVA, vocea celor doua artiste, armonizandu-se perfect pe melodia „Adagio”.
„Adagio” este o piesa cu un mesaj profund care nu este aleasa intamplator de catre cele doua artiste, Lara Fabian fiind una dintre reperele acestora in materie de muzica.
Videoclipul este filmat in mai multe locuri inedite de la malul Marii Negre, printre care si Phoenicia Holiday Resort. De asemenea, secventele cu valurile marii din clip se imbina foarte bine cu duetul dintre Charlize si AVA.
Colaborarea dintre cele doua a luat nastere in momentul in care Charlize s-a calificat la concursul international de muzica, Sanremo Music Festival din Italia, iar de acolo si pana la a canta impreuna pe aceasta melodie, a mai fost doar un pas.
Duetul devine si mai interesant, prin cantarea single-ului „Adagio” in doua limbi diferite, engleza de catre AVA si araba de catre Charlize.
Charlize este o tanara foarte talentata, care de-a lungul timpului a avut ocazia de a se face remarcata la numeroasele festivaluri muzicale la care a participat, de cele mai multe ori plecand acasa cu premii. Numai anul acesta, a avut doua roluri principale in doua musicaluri celebre, precum „School of Rock” si „Madagascar”. Totodata, a dublat roluri principale pentru Netflix si Disney Channel.
Pe langa aceasta noua colaborare, AVA a mai lansat de curand piesa „Unde esti”, care deja se aude pe radiourile din tara si de asemenea, a fost nominalizata in cadrul unor premii foarte importante de la noi, la categoriile „Artistul anului” si „Melodia anului” pentru single-ul „Emotii”, alaturi de Connect-R. Totodata, proiectul Music City este unul de suflet pentru artista, deoarece acolo ii invata pe cei pasionati de muzica, cum sa cante, ce tehnica vocala sa foloseasca, dar si multe alte lucruri pe care orice viitor cantaret ar trebui sa le cunoasca. Si Charlize este una dintre elevele AVEI.