Home » Pietro debuteaza cu single-ul „Intre Noi” (Video)
Muzica

Pietro debuteaza cu single-ul „Intre Noi” (Video)

Pietro (Petronel Neculaes) este noul proiect muzical din cadrul familiei #ELRaduProject, care se lanseaza la mijlocul toamnei cu piesa de debut, „Intre Noi”.

Noul single este compus si produs de catre interpretul si producatorul din Republica Moldova, EL Radu, alaturi de echipa sa muzicala.

Pietro este un romantic absolut, iar aceasta piesa ii reprezinta in totalitate starea si spiritul sau de artist.

Melodia de debut, „Intre Noi” are si un videoclip pe masura, unde il vedem pe artist in rolul de un barbat indragostit, care incearca sa cucereasca viitoarea iubita, in mod firesc si sincer, prin muzica. Filmarile s-au desfasurat in zona municipiului Constanta, iar de regie s-a ocupat Dan Mihai Lupescu.

Originar din satul Scheia, comuna Alexandru Ioan Cuza, judetul Iasi, de aproximativ 16 ani este stabilit in Italia, artistul a pastrat mereu Romania in sufletul sau, organizand des evenimente cultural-artistice, pentru oamenii din diaspora. Pietro mai este si redactor-prezentator al emisiunii „Dor Calator”, din cadrul Radio Canale 7, un spatiu acordat pentru promovarea traditiilor, muzicii, culturii romanesti din intreg mapamondul.

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2023/10/6ML5581-scaled.jpg

1 comentariu

Faceți clic aici pentru a posta un comentariu

  • Felicitări vouă redactori că ați prins in mâini o persoană specială precum Pietro ❤cu harul lui.Cu ajutorul vostru și-a văzut visul împlinit, vă mulțumesc pentru sprijinul acordat și vă doresc tot cei mai bun și frumos in lumea.😘😘❤