Muzica

Giorgiana Edel revine cu “O soarta la doi” (Video)

Giorgiana Edel, interpreta originara de langa Botosani, dar stabilita in Austria, la Viena, de ani buni, revine in aceasta toamna cu o super piesa si un super clip!

“O soarta la doi” – asa se numeste noul single, compus si produs de catre interpretul si producatorul din Republica Moldova, EL Radu si echipa sa muzicala din Spania.

Din spusele Giorgianei: “Dintotdeauna am dorit sa experimentez ca artist, vorbind despre stiluri muzicale. “O soarta la doi” este “Altceva”. Chiar daca lumea ma cunoaste drept o romantica incurabila, prin aceasta lansare am vrut sa demonstrez ca pot cinta si piese in alt stil muzical, decat balade de dragoste.”

Si la aceasta piesa artista a filmat videoclip, unul foarte divers, or o putem vedea pe Giorgiana in diferite roluri – de la Proprietar de Restaurant, pana la Bucatar Sef, descurcandu-se de minune. Filmarile s-au desfasurat la Constanta, videoclipul fiind regizat si produs de catre Dan Mihai Lupescu.

Melodia si videoclipul vor avea o ampla campanie de mediatizare atat in Romania, cat si Republica Moldova

Reamintim, Giorgiana Edel este Bucatar Sef al unui restaurant de langa Viena, demonstrand ca Arta Culinara este compatibila si cu muzica, or in timpul liber, mai compune poezii, picteaza, pe muzica lui Mozart, iar „Acasa” pentru Giorgiana inseamna – Botosani, Timisoara si Viena.

Adauga comentariu

Faceți clic aici pentru a posta un comentariu