Comunicate

Primul magazin online din Romania care lanseaza tablouri NFT

Tehnologia avanseaza intr-un ritm alert, iar NFT-urile sunt intr-o tendinta ascendenta in spatiul blockchain. Multe companii de comert electronic au ince-put sa le incorporeze in strategiile lor de business, chiar daca acest lucru pre-supune costuri destul de ridicate, trendul fiind unul promitator, la inceput de drum.
NFT-urile sunt jetoane nefungibile (Non Fungible Tokens) care nu pot fi inlocuite sau replicate si care certifica si garanteaza dreptul de proprietate si autenticitate asupra artei sau altor bunuri digitale. NFT-urile sunt strict digitale si reprezinta unitati de date salvate in BlockChain intr-un mod unic, particularitate care sta la baza tranzactiilor cu criptomonede (Bitcoin / Ethereum / Litecoin, etc).
De exemplu, NFT-urile pot reprezenta arta digitala (imagini, fisiere audio, fisiere video, Gif-uri, texte, obiecte din jocuri video, etc) sau articole din lumea reala (bilete la evenimente, acte, documente, facturi, semnaturi, etc). Cand un utilizator cumpara un NFT nu este doar proprietarul licentei de utilizare, ci devine proprietarul produsului real. Il poate pastra atat timp cat doreste sau sa il vanda altcuiva.
In acest context, magazinul online Magline.ro lanseaza in Romania tablourile digitale pentru NFT-uri, cu ecran de 21.5 inch si cu sisteme de operare care au preinstalata aplicatia de afisaj NFT.
Dispozitivul se poate conecta la internet prin WIFI (avand si o extra antena pentru captarea semnalului), pe banda de 2.4 GHz cat si 5GHz, dar poate fi conectat si prin cablu LAN pentru a beneficia de conexiuni rapide si fara intreruperi. In plus, rama poate fi folosita ca si tablou publicitar sau rama foto digitala, permitand rularea de materiale foto, audio sau video cu ajutorul memoriilor externe MicroSD, usb Drive, etc.
“Tablourile noastre pentru NFT-uri cu dimensiuni laudabil de mari iti ofera avantajul de a avea arta NFT direct la tine acasa. Colectiile de NFT-uri lansate de celebritati sunt peste tot acum, iar studiourile video incep sa lanseze NFT-uri, unul dintre ultimele exemple fiind chiar The Matrix Ressurection NFT. Ne asteptam la un numar mare de comenzi ale produsului nostru, avand in vedere trend-ul ascendent in care numerosi artisti si vedete isi comercializeaza operele de arta prin intermediul NFT-urilor. De asemenea, din ce in ce mai multi colectionari aleg achizitia operelor de arta digitala prin platforme specializate de comercializare a NFT-urilor”, declara Kraus Fabian, CEO al magazinului online www.magline.ro
Volumul de tranzactionare al NFT-urilor este intr-o continua crestere. Daca vanzarile de NFT-uri in 2019 au fost de 62.9 milioane de dolari iar in 2020 de 258.8 milioane de dolari, in anul 2021 vanzarile au explodat, conform influencermarke-tinghub.com. Numai in luna august 2021 vanzarile au fost de peste 3 miliarde de dolari, in crestere cu 800 % fata de luna anterioara.
Mai multe detalii despre tabloul NFT se pot regasi pe site.