Comunicate

Productii noi si premiere ale emisiunilor consacrate, in aceasta toamna, la TVR 1

Din luna octombrie, Mihai Radulescu si Dorin Chiotea propun titluri noi in grila TVR 1. Tot de atunci, Iuliana Tudor, Catalin Stefanescu, Eugenia Voda sau Marina Constantinescu readuc emisiunile favorite ale telespectatorilor pe micul ecran, cu sezoane in premiera.

Toamna aduce noutati in grila de programe a principalului post al Televiziunii Romane. Noi formate isi asteapta publicul la TVR 1:
Mihai Radulescu arbitreaza o partida apriga de dezbateri, Dorin Chiotea ne surprinde cu o emisiune pe teme medicale, povesti eroice de
viata aflam intr-o productie semnata de Alina Grigore, iar Dana Deac descifreaza lumea minunata a plantelor. Iuliana Tudor revine cu
cel mai iubit program, „Vedeta populara”, Catalin Stefanescu, Eugenia Voda sau Marina Constantinescu ne emotioneaza cu noi intalniri, iar cele mai echilibrate jurnale de stiri se vad, in continuare, tot la TVR 1.

In fiecare dimineata, de luni pana vineri, ne trezim „Cu capu-n zori” alaturi de Anca Mazilu si Mihai Razus. Cu optimism, energie si informatii utile, noile gazde ale matinalului TVR 1 ne ajuta sa incepem ziua cu zambetul pe buze si ne aduc stirile diminetii.

In serile de luni, la TVR 1 se face „Referendum”. Mihai Radulescu este purtatorul fluierului de arbitru in confruntarea intre doua echipe, pe teme de mare actualitate si larg interes pentru public. Invingatorii sunt, insa, decisi de telespectatori, care isi pot exprima votul online, pe durata celor doua „reprize” ale emisiunii.

Putina lume stie, dar Dorin Chiotea este de profesie… medic. Chiar daca intre timp s-a specializat in jurnalismul sportiv, „Dr. Chiotea” nu si-a uitat prima iubire, astfel ca, din octombrie, ne asteapta la „cabinet”, de luni pana miercuri, de la 13:00.

Povesti de viata, adeseori eroice, ale unor oameni exceptionali, vedem in fiecare miercuri seara, in reportaje semnate de realizatoarea
Alina Grigore. Patrundem pe „Frontul de acasa” prin intermediul marturiilor exclusive ale eroilor intorsi din misiuni militare si ii cunoastem in viata de zi cu zi, aflam care sunt urmarile razboaielor, cu ce traume s-au intors si cate familii au rezistat.

Cateva dintre „#secreteleplantelor” ni le dezvaluie in aceasta toamna Dana Deac si interlocutorii sai, sambata dimineata. Solutii pentru livezi si gradini ecologice sau „stiinta iubirii naturii” ne sunt oferite tot atunci, intr-o emisiune ce ne aduce natura in case.

Interviuri emotionante si folclor autentic romanesc in noile sezoane ale programelor pilon ale TVR 1

Noutatile grilei de toamna a TVR 1 nu se rezuma doar la titluri noi. Cele mai iubite vedete si emisiuni ale postului se intorc cu editii
in premiera: Iuliana Tudor a inceput deja preselectiile pentru „Vedeta populara”, Catalin Stefanescu a pregatit dialoguri cu personalitati de anvergura mondiala la „Garantat 100%”, iar „Profesionistii” Eugeniei Voda impartasesc experiente si povesti de viata incredibile. Bucurie si pentru fanii „Nocturnelor” – Marina Constantinescu se intoarce la TVR 1 cu o noua serie de discutii pline de caldura si sensibilitate, purtate in serile de joi cu oameni de cultura ai momentului.

Noi sezoane ale emisiunilor de publicistica „Adevaruri despre trecut” si „Dosar Romania” se regasesc, de asemenea, in grila de programe din aceasta toamna, precum si calatoriile pline de farmec si inedit ale lui Cristian Tabara si ale echipei „Exclusiv in Romania”. Marian Voicu demonteaza in continuare stirile false in „Breaking Fake News” – in serile de miercuri, Marian Olaianos si Marius Mitran ne asteapta cu momente de aur din fotbalul romanesc la „Replay”, iar Monica Ghiurco prezinta noutatile financiare in „Banii tai”. Revin, de asemenea, cu noi sezoane, emisiunile de politica externa si analiza „Europa mea” si „Lumea azi”, cunoastem personaje interesante la „#creativ” sau „Fan urban”, copiii se bucura de intalnirea cu prietenii de la „1, 2, 3 si afli tot ce vrei”, iar „Vreau sa fiu sanatos” se imbogateste cu rubrici noi.

Ne informam corect in continuare la „Telejurnalul” de la 7:00, 14:00 si 20:00, iar cele mai fierbinti subiecte de actualitate se discuta la „Tema zilei” sau la „Romania 9”.

Serialul BBC care a facut inconjurul lumii, „Obsesia Evei”, beneficaza de trei zile de difuzare pe saptamana (marti – joi), iar fanii coreenelor isi vor regasi productiile favorite la ora stiuta. Marti seara, avem intrarea libera la „Telecinemateca”, filmul de actiune se vede vineri seara, iar cele mai bune filme romanesti sunt sambata – toate, neintrerupte de publicitate.

Nu vor lipsi din grila de toamna de la TVR 1 nici competitiile interne de handbal – masculin si feminin, rugby, fotbal sau alte sporturi.