Comunicate

„Vedeta populara” – 5 orase gazduiesc preselectiile sezonului 7

Iuliana Tudor si echipa ei organizeaza preselectii pentru noul sezon „Vedeta populara” la Craiova, Sibiu, Baia-Mare, Suceava si Bucuresti. Romanii talentati, iubitori de folclor si pasionati de traditiile neamului romanesc sunt asteptati la casting din 28 septembrie.

Craiova, Sibiu, Baia-Mare, Suceava si Bucuresti sunt orasele in care Iuliana si echipa sa va asteapta, incepand cu 28 septembrie, la preselectiile pentru sezonul al saptelea al talent show-ului de folclor de la TVR 1. „Vedeta populara” este din nou in cautarea celor mai buni interpreti de muzica populara.

„Incepe un nou casting pentru Vedeta populara, iar eu sunt recunoscatoare pentru continuitatea acestui proiect! Emisiunea noastra implineste visurile atator tineri sau maturi talentati, buni, frumosi, de a urca pe cea mai importanta scena dedicata folcorului, de a canta cu o orchestra profesionista, de a ajunge in casele romanilor pentru a-i cuceri, de a se vedea pe micul ecran la Televiziunea Romana, de a se intalni cu juriul nostru. Pentru noi, ca echipa, Vedeta populara inseamna, cu fiecare sezon, o provocare si mai puternica pentru ca, stim, miza o reprezinta drumul artistic al celor care vin la noi. Deschidem curand cortina show-ului Vedeta populara, sezonul 7, iar eu va astept cu toata dragostea si cu aceleasi emotii ca la inceput!”, ne-a declarat Iuliana Tudor, inainte de a da startul noii preselectii pentru solistii care doresc sa isi croiasca un drum in folclorul romanesc.

Cei care vor sa participe la preselectiile sezonului sapte trebuie sa demonstreze ca stiu folclor, ca au voce si dorinta de a face publicul sa se emotioneze la muzica lor. Pe langa titlul de Vedeta populara, castigatorul concursului va intra si in posesia marelui premiu de 100.000 lei.

Chiar daca sunt incepatori sau au deja experienta scenei, concurentii pot veni la preselectiile pentru sezonul al saptelea Vedeta populara dupa urmatorul program:

Marti, 28 septembrie, intre orele 10:00 – 16:00 – Preselectie CRAIOVA – la sediul TVR Craiova, str. Unirii, nr. 62
Joi, 30 septembrie, intre orele 10:00 – 16:00 – Preselectie SIBIU – la Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale „Cindrelul-Junii” Sibiu, str. Tudor Arghezi, nr. 13
Sambata, 2 octombrie, intre orele 10:00 – 16:00 – Preselectie BAIA MARE, la sediul Ansablului Folcloric National Transilvania – B-dul. Traian nr. 8
Luni, 4 octombrie, intre orele 10:00 – 16:00 – Preselectie SUCEAVA, la sediul Universitatii Stefan cel Mare, in sala Auditorium Joseph Schmidt
Miercuri, 6 octombrie si joi, 7 octombrie – intre orele 10:00 – 16:00 – Preselectie BUCURESTI, la sediul TVR – Calea Dorobantilor, nr. 191, sector 1, intrarea prin str. Ermil Pangrati

In fiecare dintre locatiile amintite se vor respecta cu strictete regulile impuse de autoritati pentru desfasurarea in conditii de siguranta a preselectiei.
Regulamentul concursului poate fi accesat pe www.tvr.ro, la pagina emisiunii Vedeta populara