Home » Quiz-show cu om la apa, in „Microbist de Romania”, la TVR 1
Comunicate

Quiz-show cu om la apa, in „Microbist de Romania”, la TVR 1

Cei zece concurenti trebuie sa dea dovada de cultura generala (si punctuala!) din lumea fotbalului, dar trec si printr-o proba practica – cea a loviturilor de pedeapsa. Tudor Furdui e stapanul fluierelor si miercuri, 9 iunie, de la ora 22:00, la TVR 1.

Distractia de la capatul lumii continua cu un nou episod al show-ului dedicat celor mai infocati suporteri, prezentat de Tudor Furdui. Lupta pentru puncte devine tot mai stransa, iar concurentii isi dau Bacalaureatul in fotbal – teorie si practica. Cine il pica… pica si din barca! Totul se intampla la „Microbist de Romania”, pe 9 iunie, de la ora 22:00, la TVR 1.

Episodul 7 al reality-show-ului ce ii pune fata in fata pe cei mai mari fani ai celor mai iubite zece echipe de fotbal din tara aduce concurentilor noi probe pline de suspans, iar telespectatorilor, noi motive de buna dispozitie, emotie si amuzament. Primul quiz-show acvatic e proba individuala din episodul de miercuri seara, o proba la care pe cei zece microbisti ii trec toate apele… la propriu! In mijlocul oceanului, unde nu exista Google, concurentii sunt provocati sa raspunda la intrebari despre meciuri sau antrenori celebri, despre parcursul echipelor pe care le sustin, perioadele lor de glorie, jucatori sau penalty-uri ramase in istorie. Stii fotbal – esti campion. Ai gresit raspunsul – esti aruncat la pesti. Cine reuseste sa ramana uscat dupa acest test pleaca mai departe si cu punctele ce il apropie de titlul de „Microbist de Romania”.

La proba pe echipe, „Penalty PlayStation”, regula e simpla: fiecare jucator trage trei lovituri de pedeapsa spre (uneori si in) poarta aparata de un concurent din echipa adversa, iar apoi locurile se schimba si urmeaza trei noi lovituri. Echipa castigatoare ia toate punctele si le imparte in mod egal intre jucatorii ei.

Competitia e inca departe de a-si desemna invingatorul, iar tabela de marcaj se poate schimba drastic de la o editie la alta. Si chiar daca experienta traita in paradisul din Maldive leaga prietenii pe viata, cei zece suporteri nu au uitat ca doar unul dintre ei va deveni „Microbist de Romania”. Fiecare lupta sa fie el cel care se va opri pentru cateva zile de vis la Istanbul, unde va avea ocazia sa vada sabia lui Stefan cel Mare. Cine reuseste sa se apropie de linia de finish si sa castige punctele in acest episod „Microbist de Romania” aflam miercuri, 9 iunie, de la ora 22:00, la TVR 1.