Comunicate

Sezonul 8 „Vedeta populara” incepe de Pasti la TVR 1

Iuliana Tudor deschide un nou sezon al celei mai populare emisiuni de la TVR 1. Personaje indragite din emisiunea „O data-n viata” ne surprind in culisele „Vedetei populare”. Muzica buna, oameni frumosi, o atmosfera calda, cu prieteni – in casele noastre, duminica, 24 aprilie, ora 21:00.

La TVR 1, in seara de Pasti, bucuria sarbatorii e sporita de cea a reintalnirii cu folclorul autentic, cu traditiile romanesti din batrani, cu divertismentul decent, de calitate si cu artisti al caror cantec este intotdeauna o incantare. Pe 24 aprilie, Iuliana Tudor ne asteapta din nou in fata micilor ecrane, pentru prima editie din sezonul 8 al show-ului „Vedeta populara”. Timp de noua saptamani, duminica de duminica descoperim concurentii noului sezon, in sapte editii de concurs, urmate de semifinala si finala. Emisiunea se vede la TVR 1, de la ora 21:00.

Pentru prietenii emisiunii „O data-n viata”, dar si pentru cei care nu au avut ocazia sa urmareasca productia de mare succes pe care Iuliana Tudor a prezentat-o ani in sir la TVR 1, personaje mult indragite de public pregatesc momente surpriza in culise la „Vedeta populara”. Cuplul „Floarea si Gheorghe” ne aducea momente spumoase de umor cu ani in urma. In aceasta primavara, „Floarea” (Maria Buza) sparge gheata, vizitand platoul „Vedeta populara”, alaturi de sora ei, „Tasica” (actrita Natalia Calin). Si vecinul „Tugurlan” isi va face aparitia in acest sezon „Vedeta populara”, risipind emotiile concurentilor si aducandu-ne zambetele pe buze.

De altfel, concurentii vor beneficia si anul aceasta de sprijinul catorva dintre cele mai apreciate ansambluri si orchestre din tara: Orchestra Ansamblului Profesionist Banatul, dirijor Sebastian Rosca, Ansamblul National Transilvania, condus de Eduard Albina, Ansamblul Maria Tanase, dirijor Nicolae Draghia, Ansamblul Cindrelul – Junii Sibiului, dirijor Gabriel Popescu, Orchestra Ansamblului Brauletul din Constanta, condusa de dirijor Cristian Obrejan, precum si celebrii Lautari din Chisinau, sub bagheta maestrului Nicolae Botgros. De la masa juriului, Grigore Lese, Cornelia Rednic, Niculina Stoican, Elise Stan si Bogdan Mihai Simion vor urmari cu ochi de specialisti evolutia pe scena a concurentilor.

Din celebra comuna Ciugud din judetul Alba vine sa deschida sezonul 8 „Vedeta populara” o tanara care a studiat 12 ani vioara si 8 ani pianul. Ii fac concurenta o eleva la Liceul de Muzica din Targu Jiu, o absolventa de Chimie care lucreaza acum intr-un cabinet de avocatura din Cluj, o suceveanca de 19 ani care studiaza muzica si lucreaza ca barista la o cafenea, dar viseaza la o cariera de politista, precum si o eleva la Liceul de Muzica Tudor Jarda din Bistrita.

Emotionata si nerabdatoare, ca la fiecare debut de sezon, Iuliana Tudor ne invita pe toti sa o insotim in frumoasa calatorie pe care o incepe in seara de Pasti: „Faptul ca am ajuns la cel de-al optulea sezon ‘Vedeta populara’ se datoreaza nu doar muncii unor echipe de profesionisti – oameni de televiziune si ansambluri artistice – ci si telespectatorilor care ne privesc in numar mare si ne asteapta sa revenim pe micul ecran, precum si concurentilor care ne calca pragul. M-am bucurat sa vad ca, in acest sezon, avem acoperita si zona de rapsozi – artisti aflati la varsta maturitatii, care, lasand la o parte teama pe care pandemia ne-a strecurat-o in inima, dar si emotia fireasca de a nu dezamagi, s-au prezentat la preselectii. Vom avea, asadar, participanti de toate varstele, iar juriul va avea din nou dificultati in a decide cine merita sa mearga mai departe in concurs. Publicul nostru va beneficia, asadar, de aceeasi calitate a programului cu care s-au obisnuit, iar acesta este cel mai bun motor pentru noi. Va astept in seara de Pasti si in fiecare duminica seara, de la ora 21:00, la TVR 1.”