Evenimente

SofistiCAT – Salonul Felin International Bucuresti revine la Sala Palatului cu editia speciala “Flori si pisici”

Peste 200 de pisici, din toate colturile lumii, vor putea fi admirate la SofistiCAT – Salonul Felin International Bucuresti, in zilele de 25-26 martie, la Sala Palatului.

Deschis in ambele zile, intre orele 10-17, Salonul Felin SofistiCAT este o competitie internationala, care are ca principal punct de atractie finala “BEST IN SHOW”, unde cele mai frumoase pisici participante in timpul zilei se vor intrece pentru un loc pe podium. Publicul va putea urmari si sustine evaluarea superbelor exemplare de pisici din rasele Abysiniana, Albastru de Rusia, Bengaleza, British Shorthair, British Longhair, Devon Rex, Exotica, Maine Coon, Neva Masquerade, Norvegiana de Padure, Persana, Ragdoll, Singapura, Don Sphinx si pisica de casa.

SofistiCAT – Salonul Felin International Bucuresti este cel mai important eveniment felin din sud-estul Europei si unul dintre cele mai populare evenimente din Romania, fiind indragit si mult asteptat de adulti, dar mai ales de copii.

Ca de fiecare data, la SofistiCAT, un loc special il ocupa zona pisicilor pentru adoptii care astepta sa-si gaseasca familii iubitoare.

Evenimentul este organizat de Asociatia Felina SofistiCAT, Federatia Nationala Felinologica din Romania (FNFR) si Federatia Internationala Felina (FIFe).