Home » Spectacole de teatru, 7 zile din 7, in gradina TVR
Evenimente

Spectacole de teatru, 7 zile din 7, in gradina TVR

  • Cu reprezentatiile actorilor de la Bulandra, Nottara, InDArt, Teatrul de Comedie si Teatrul Al.Davila din Pitesti

Stagiunea Teatru in TVR continua luni, marti si miercuri, 31 august, 1 si 2 septembrie, de la ora 21:00, cu spectacolul Old Love oferit de Teatrul Alexandru Davila din Pitesti. „Old Love” sau „Iubire veche” este o comedie romantica in doua acte, pe muzica lui Nicu Alifantis si cu o distributie impresionanta: Constantin Cotimanis, Iulia Dumitru, Paula Chirila, Adrian Paduraru/ Robert Tudor.

Joi, 3 septembrie, tot de la ora 21:00, Teatrul de Comedie aduce spectacolul „Diseara la 7”.  Avand regia semnata de Chris Simion-Mercurian, piesa intr-un act „Diseara la 7” este detinatoarea Premiului I la editia a XII-a a Concursului de Comedie Romaneasca, organizat de Teatrul de Comedie in 2017. Actorii Ilona Brezoianu (Ea) si Alexandru Conovaru (El) ne demonstreaza ca o intalnire deloc intamplatoare scoate la iveala adevaruri adanc ascunse si salvatoare, pentru ca speranta vine de unde nu te astepti. Intamplarea – sau soarta – ii aduce la un loc pe un El si o Ea, punand capat unei singuratati indelungate si ne arata ca oamenii au nevoie unii de ceilalti.

Vineri, 4 septembrie, de la orta 21:00, Teatrul INDART ne invita sa urmarim spectacolul: Amanta de la pranz, o comedie in regia lui Bogdan Gagu, cu Silvia Gagu, Cristian Mardare, Corina Ivanov si Eduard Bot in rolurile principale. Spectacolul este o comedie romantica, plina de momente savuroase, care aduce in prim plan „lucrurile importante” dintr-un cuplu, o analiza fina a relatiei dintre sot si sotie intr-un punct culminant al casatoriei.

Sambata si duminica, spectacolele incep la ora 20:30.

Astfel, in 5 septembrie, actrita Catrinel Dumitrescu ne invita sa urmarim spectacolul sau de la Teatrul Nottara: „Aici nu-i de joaca” – in care interpreteaza rolul principal, alaturi de Victoria Cocias. Inspirat de piesa An Nou Fericit, a lui Pauline Daumale, spectacolul este o comedie lirica, ce are ca protagoniste doua femei din clase sociale diferite. Desi se intalnesc intamplator si nu se aseamana deloc la prima vedere, ele descopera ca au dorinte, bucurii si tristeti comune. Doua actrite exceptionale aduc in prim-plan o poveste dulce-amaruie, de o inedita candoare, presarata cu surprinzatoare schimbari de situatie si cu mult umor.

Duminica, 6 septembrie, incheiem penultima saptamana a actualei stagiuni Teatru in TVR cu spectacolul „Treapta a noua” de Tom Ziegler, adus de patru actrite de la ,Teatrul „L.S. Bulandra”, in regia Ancai Maria Colteanu. Avand in distributie pe Manuela Ciucur, Catinca Maria Nistor , Oana Stefanescu si Adela Bengescu, spectacolul spune povestea unei mame alcoolice care, dupa ani, incearca sa reinnoade relatia cu fiica sa. Este povestea unei relatii speciale ce s-a pierdut si pe care mama si fiica incearca acum, alternand intre timiditate si resentiment, s-o recupereze.