Muzica

Super DJ – o echipa de succes

La suprafata, DJ-ul pare o treaba unica – one-man job, campul perfect pentru personalitatile care se potrivesc foarte bine sa lucreze pe cont propriu. Cu toate acestea, in spatele fiecarui DJ major de succes se afla o echipa de oameni care lucreaza impreuna pentru a construi marca DJ-ului si a-l mentine in fruntea industriei.

Ce reprezinta SUPER DJ ?

O companie de DJ, entertaineri si sunetisti specializati in petreceri private cu o vechime in domeniu de peste 15 ani de zile reunite sub marca Super DJ .

Ce caracterizeaza servicile SUPER DJ ?

Politica echipei Super DJ este de a considera evenimentul fiecarui client ca fiind unic, acesta trebuind sa reflecte o parte din perosnalitatea lui. In cadrul companiei fiecare membru este atent in desavarsirea profesionala  comparand experienta obtinuta in Romania cu exemplele de succes si standardele internationale. Super DJ se diferentieaza de ceilalti oferind dincolo de solutii tehnice, solutii de concept.

Cine sunt de fapt DJ de la SUPER DJ ?

Lor li se adauga o echipa tehnica de exceptie formata din  tehnicieni de sunet si luministi de exceptie .

                                    Moto-ul Super DJ este  : “Am identificat trend-urile industriei si am ridicat standardele ei, pentru a gasi cele mai bune solutii. Noi NU am evaluat performantele noastre dupa specificatile sistemelor tehnice folosite , Noi le evaluam dupa zambetul adus pe fetele oamenilor”