Home » Teodora Rusu revine cu single-ul “In ochii tai” (Video)
Muzica

Teodora Rusu revine cu single-ul “In ochii tai” (Video)

Tanara interpreta de la Iasi, Teodora Rusu, a ales inceputul de toamna pentru a lansa cea mai noua piesa, “In ochii tai” si videoclipul acesteia.

Dupa ce s-a lansat cu primele piese din repertoriul propriu, “Te-am asteptat sa vii” si “Aripi de Iubire”, Teodora Rusu continua sa surprinda publicul cu aceeasi voce suava si timbrul ei specific.

“In ochii tai” a fost compusa si produsa de catre interpretul si producatorul din Republica Moldova, EL Radu si echipa sa muzicala, din Spania, respectiv, Teodora Rusu pastreaza aceasta colaborare, care, din spusele ei “este una plina de succes, or daca ai gasit omul care te citeste muzical, stie ce-ti trebuie, nu trebuie sa pierzi timpul, cautand sa experimentezi – nu toate experimentele, chiar si cele de ordin muzical, au succes la final”.

Si ca single-ul sa aiba un impact mai bun la public, firesc, Teodora Rusu a filmat si un videoclip, realizat de catre „Videografiasi.ro”. In imaginile videoclipului o vedem pe artista alaturi de un erou central masculin, traind o frumoasa poveste de dragoste, filmarile desfasurandu-se pe strazile din Bucuresti, dar si la Constanta.

Piesa si videoclipul vor avea o ampla campanie de mediatizare, la tv si radio.

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2023/09/2.jpeg