Muzica

Rebeca Irimia lanseaza „Vreau sa crezi in mine” (Video)

Rebeca Irimia, tanara interpreta de la Iasi, la doar 12 ani isi lanseaza piesa de debut, „Vreau sa crezi in mine”, dupa ce a prezentat publicului, in luna august, videoclipul la coverul celebrei piese „Caruso”, compusa de catre Lucio Dalla.

Single-ul de debut este compus si produs de catre EL Radu – interpretul si producatorul din Republica Moldova, un adevarat descoperitor de talente muzicale, pe piata romaneasca muzicala.

Rebeca Irimia afirma ca „Vreau sa crezi in mine” este melodia care o reprezinta, una perfecta, in calitate de piesa de debut, in cadrul proiectului ei muzical, vorbind de repertoriul propriu.

Cu un mesaj motivational, plin de armonie si emotie, piesa are si un videoclip foarte dragut si pozitiv, filmarile desfasurandu-se in zona municipiului Constanta, la malul Marii Negre, realizate de catre Dan Mihai Lupescu, iar in imaginile respective o vedem pe Rebeca in rol de salvamar, scout, dar si in acel rol frumos de “copil”, care se distreaza alaturi de gasca sa.

Tanara interpreta este eleva in clasa VI-a, la Liceul National din Iasi, fiind laureata a concursurilor si festivalurilor muzicale.

Adauga comentariu

Faceți clic aici pentru a posta un comentariu