Home » Tinerii cuceresc scena la „Vedeta populara”
Comunicate

Tinerii cuceresc scena la „Vedeta populara”

Cel mai iubit show de folclor atrage si concurenti din afara granitelor. Iuliana Tudor ne asteapta pe 30 mai, de la ora 21:00, la TVR 1, la cea de-a cincea seara de concurs al talentelor folclorice.

Sufletul romanesc nu poate fi incadrat de sarmele ghimpate ale unei frontiere. Simtirea romaneasca si sangele ce ne curge prin vene sunt aceleasi, de o parte si de cealalta a Prutului. Cu tatal la munca in Portugalia si restul familiei in Basarabia, de unde vine si ea, o tanara de 17 ani viseaza sa cante pe scene importante si sa isi vada familia in public. Pana atunci, invata la Liceul de Arte din Piatra-Neamt si vine la „Vedeta populara” sa dea proba talentului sau. O vom putea incuraja pe romancuta de peste Prut pe 30 mai, de la ora 21:00, cand Iuliana Tudor ne asteapta cu o noua editie „Vedeta populara”, la TVR 1. De data aceasta, artistii se vor bucura de acompaniamentul Orchestrei Ansamblului Profesionist Maria Tanase, dirijor Nicolae Draghia, manager Niculina Stoican.

Aceeasi varsta si aceeasi pasiune pentru folclor le are si bihoreanul care va urca pe scena „Vedeta populara” in aceasta duminica. Tanarul colectioneaza discuri cu Michael Jackson, Bee Gees si Queen, dar muzica lui favorita este cea populara. Si el intra in cursa pentru semifinala „Vedeta populara” si premiul de 100.000 de lei.
In aceeasi emisiune vom vedea concurand doua adolescente – o bucuresteanca si o olteanca din Gorj – care se pregatesc intens sa devina medici, dar stiu ca sufletul se vindeca numai prin muzica. La fel de ambitioasa este, insa, si tanara din Mehedinti, singura concurenta majora de duminica seara.
Sunt tineri, au visuri mari si viata inainte. Cu totii isi doresc sa impresioneze juriul „Vedeta populara”, dar unul singur se va califica in semifinala celui mai iubit talent-show de folclor. Vom vedea cine va reusi sa treaca mai departe in aceasta editie.

Surprizele, de data aceasta, nu vor fi doar pentru concurenti: Bogdan Mihai Simion, cel mai nou membru al juriului, se va vedea el insusi surprins de Iuliana Tudor si echipa emisiunii, cu o ocazie cu totul speciala. Vedem cu totii despre ce este vorba duminica, pe 30 mai, de la ora 21:00, cand Iuliana Tudor ne invita la seara de concurs cu numarul 5. „Vedeta populara” se difuzeaza la TVR 1, iar romanii de peste granita o pot urmari simultan, la TVRi si TVR Moldova.