Home » Viitorul Messi e deja pe teren. Vino sa il vezi la TVR!
Sport

Viitorul Messi e deja pe teren. Vino sa il vezi la TVR!

In perioada 31 mai-6 iunie, TVR 1 si TVR 2 transmit in direct si in exclusivitate fazele superioare ale Campionatului European de Fotbal U21, desfasurat in Ungaria si Slovenia. Cei mai promitatori tineri din fotbalul european isi disputa titlul de campioni.

I-am admirat, i-am incurajat, am stat cu sufletul la gura in timpul meciurilor din grupe. Reprezentativele europene de tineret s-au intalnit in primul turneu cu 16 echipe. Dar ce e mai bun abia de acum incepe! Cei mai buni jucatori, cele mai tari faze, cele mai disputate partide urmeaza in perioada 31 mai – 6 iunie, cand au loc fazele superioare ale Campionatului European EURO U21. Saptamana de foc a fotbalului european este in exclusivitate la TVR 1 si TVR 2, meciurile fiind comentate de Marian Olaianos si Emil Hossu-Longin, „vocile” echipei U21.

Franta, Italia, Germania, Spania, Danemarca, Portugalia, Tarile de Jos si Croatia sunt tarile ramase in competitie. Vom vedea daca Spania va reusi sa-si mentina titlul de campioana sau daca Germania, echipa care a scos elevii lui Adrian Mutu din competitie in luna martie, va reusi sa-si ia revansa, dupa ce a fost invinsa de spanioli in finala din 2019.

„Sunt cele mai bune echipe de tineret ale continentului, faza finala e foarte echilibrata si vom vedea meciuri spectaculoase, mai ales ca sunt prezenti fotbalisti deja consacrati, cu cote extraordinare. Franta are o combinatie exploziva de talent, incredere si calitate atletica. Antrenorul Sylvain Ripoll e fericit cu cei 23 de fotbalisti de top, a caror cota de piata este de peste o jumatate de miliard de euro. Fara probleme, lotul U-21 al “Cocosilor” poate emite pretentii la semifinale chiar la Campionatul European de seniori”, spune jurnalistul TVR Emil Hossu-Longin.

Microbistii pot vedea transmisiunile in direct ale partidelor din fazele superioare ale Campionatului European EURO U21 dupa cum urmeaza:

• Sferturi de Finala: – luni, 31 mai, ora 19:00, Tarile de Jos – Franta, la TVR 1, comenteaza Marian Olaianos
– luni, 31 mai, ora 19:00, Spania – Croatia, la TVR 2, comenteaza Emil Hossu-Longin
– luni, 31 mai, ora 22:00, Portugalia – Italia, la TVR 1, comenteaza Marian Olaianos
– luni, 31 mai, ora 22:00, Danemarca – Germania, la TVR 2, comenteaza Emil Hossu-Longin

• Semifinale:
– joi, 3 iunie, ora 19:00, Semifinala 1, la TVR 1, comenteaza Marian Olaianos
– joi, 3 iunie, ora 22:00, Semifinala 2, la TVR 1, comenteaza Marian Olaianos

• Finala: duminica, 6 iunie, ora 22:00, la TVR 2, comenteaza Marian Olaianos si Emil Hossu-Longin

Marile competitii sportive sunt la TVR! Dupa Campionatul European de Fotbal U21 din Ungaria si Slovenia, TVR ofera telespectatorilor sai, in exclusivitate, in perioada 23 iulie – 8 august 2021, Jocurile Olimpice de la Tokyo, editia cu numarul treizeci si doi a Jocurilor Olimpice de vara, cel mai mare eveniment multi-sportiv mondial.