Home » Actorul Adrian Paduraru este noua voce TVR 2
Comunicate

Actorul Adrian Paduraru este noua voce TVR 2

Din fata microfonului, timbrul grav si patrunzator al cunoscutului actor Adrian Paduraru ii va anunta pe telespectatorii TVR 2 care sunt premierele saptamanii, le va da detalii despre emisiuni si ii va invita, zilnic, in fata micului ecran. Colaborarea cu Televiziunea Romana dateaza de mai multi ani, iar pentru telespectatorii TVR 2, Adrian Paduraru este, alaturi de fratele sau, Catalin Paduraru, o prezenta obisnuita in fiecare sambata, de la ora 17:00, in emisiunea „Frati de vita”.

„TVR 2 inseamna pentru mine multe amintiri, o istorie cu emotie a colaborarilor mele. In urma cu multi ani am lucrat la „Calatorind prin tara”, o emisiune despre Romania frumoasa. Tin minte ca zona pe care o parcurgeam, alaturi de Vasile Arhire, realizator si Adrian Vulpe, director de imagine, era Valea Bistritei. A fost un proiect la care am tinut foarte mult, de la inceputurile emisiunilor de calatorie in Romania. Am facut apoi un magazin de duminica, in direct. Ambele proiecte erau realizate la Iasi si transmise pe TVR 2. In Bucuresti, am colaborat la un concurs in direct, „Vacanta la Roma” iar mai tarziu, alaturi de fratele meu, Catalin Paduraru, a urmat „Fratia vinului”. Acum prezentam si realizam „Frati de vita”, a spus Adrian Paduraru.

Cunoscut si indragit actor de teatru si film, Adrian Paduraru are experienta si in domeniul „voice-over”. A facut dublaj de filme si seriale, a colaborat la o carte audio de povesti pentru copii, un audiobook „Fratii Grimm” iar alaturi de criticul si istoricul de arta Adrian Buga a realizat „Pictura prin sunet”, un proiect elevat despre care spune ca i-a adus multa bucurie. „Mi-am dorit intotdeauna sa pun voce pentru Telenciclopedia si cred ca alegerea mea ca voice-over TVR 2 se datoreaza rezultatelor muncii pe care o fac pentru emisiunea Frati de vita”, a adaugat actorul.